in

Zwerfhond redt vrouw van aanvallers tijdens haar vakantie. 2 weken later vliegt ze 9.600 kilometer om hem te adopteren

De Engelse Georgia Bradley verheugde zich op haar vakantie op het Griekse eiland Kreta. Samen met haar vriend huurde ze een hotelkamer en brengen ze een paar dagen aan het strand door. Maar wat ze daar meemaakt, kan ze zelf nog steeds niet geloven.

Als haar vriend even in een barretje iets gaat kopen, wordt ze door twee mannen aangesproken. De twee willen haar iets te drinken aanbieden, maar Georgia weigert vriendelijk. Een van hen grijpt haar bij de arm en wil haar meetrekken. Maar dan duikt uit het niets een kleine zwarte hond op die de mannen aanvalt. Hij blijft zolang aan haar zijde totdat de twee mannen afdruipen.

“Ze heeft me gered” verzekert Georgia. “Ze moet gemerkt hebben dat er iets aan de hand was”. Toen we terug naar het appartement gingen, volgde ze ons en liet zich strelen. We voelden een zekere verbondenheid voor elkaar.” Georgia doopte het kleintje Pepper.

Lees ook  Geredde kangoeroe toont elke morgen haar dankbaarheid en het is het mooiste wat je vandaag te zien krijgt

“Omdat we de volgende dag al moesten vertrekken, informeerde ik of een dierenarts of een asiel ze kon opnemen. Maar die weigerden. Toen we naar de luchthaven wilden rijden, keken we achterom en Pepper kwam ons achterna gelopen. Het was hartverscheurend” vertelt de jonge vrouw.

Ze wist dat ze iets voor Pepper moest doen. “Toen ik thuiskwam, bleef ik maar aan dat hondje denken. Daarom nam ik twee weken later terug het vliegtuig naar Kreta.”

En daar toegekomen, treft ze Pepper opnieuw op hetzelfde strand aan. Ze brengt de hond naar de dierenarts en die stelt vast dat ze geen chip heeft: Pepper is dakloos. Ze moet inentingen krijgen en 21 dagen in quarantaine blijven.

Lees ook  Schokkende beelden laten dierentuin in Afrika zien waar dieren onder gruwelijke omstandigheden leven

Maar Georgia kan geen 21 dagen in Kreta blijven. Daarom moest ze een derde keer terugkeren naar Griekenland. Ditmaal kan ze Pepper eindelijk mee naar huis nemen. Ze weet nog niet dat Pepper eigenlijk niet alleen is.

Want een week later brengt ze 6 gezonde puppy’s ter wereld die in Engeland goed verzorgd worden. En het beste is: de hondenmama heeft eindelijk een liefdevolle thuis gevonden.

Een verhaal dat zelfs Disney niet beter kon schrijven!

DEEL dit bericht op Facebook!

Hond vindt dat zijn vrouwtje te lang weg was en doet net alsof ze niet bestaat. Maar dan…

Vrouw gaf deze zwerfhond een thuis om er te kunnen sterven. Maar in plaats daarvan gebeurde er iets verbluffends