in

Zware zorgen om relatie André Hazes en Monique.

Heel wat mensen die André Hazes volgen op de sociale media, vragen zich openlijk af waar Monique Westenberg is. Het is nu al anderhalve maand geleden dat Hazes nog eens een kiekje postte met zijn vriendin. Kwatongen beweren dat er opnieuw een haar in de boter zit tussen de twee. Die geruchten werden nog hardnekkiger toen een bron vorige week aan Story onthulde dat André innig zoende met de bloedmooie Nikkie Plessen.

Volgens een bron van het weekblad Story zou André Hazes enkele weekends geleden stevig gevierd hebben in café ’t Lammetje van Lil’ Kleine. Bronnen beweren dat Hazes en Plessen niet van elkaar konden afblijven en dat er zelfs innig gezoend werd. Daarna vertrok de zanger samen met Monique en hun zoontje naar Spanje voor vakantie. De vraag is echter of het ook gezellig is.

Lees ook  Claudia achtervolgde Kamerlid Pieter Omtzigt: 'Ik intimideer niet, ik wil gehoord worden'

“Hou van wat je hebt, voordat het leven je leert te houden van wat je verloren bent.”

De eerste vakantiekiekjes doen uitschijnen dat er mogelijk toch een probleem is. Monique had al een tijdje geen foto’s met André gepost, maar na het verhaal in Story veranderde dat. De blondine deelde een foto van zijzelf met André en Dam en Bas Smit. Op de foto lijkt Monique niet heel blij te zijn. Ze staat er immers een beetje afzijdig naast. Sindsdien opnieuw geen kiekjes meer waar de twee samen op te zien zijn.

Lees ook  Het figuur van Bibireijman ná de bevalling, dat is niet mis

Volgers menen dat Monique op Instagram een duidelijke waarschuwing gaf aan André. Ze postte namelijk de volgende quote: “Hou van wat je hebt, voordat het leven je leert te houden van wat je verloren bent.”

Zwangere Barbie wil ouders niet meer zien.

Hond leefde twee jaar onder bed en zat onder huidzweren en wormen.