in

Zwangere moeder staat op het punt te bevallen, dan komt er iemand binnen en eist ze dat de echtgenoot de zaal verlaat

Bij een geboorte is de wil van de aanstaande moeder wet! Dat lijkt geen vreemd idee voor wie het heeft meegemaakt. Het is tenslotte degene die het werk doet.

Een ongelukkige echtgenoot leek dit concept echter niet te begrijpen!

Dit verhaal gaat ver terug, zelfs nog van voor de zwangerschap. Volgens de post van de echtgenoot op reddit:

“Anna en ik zijn 6 jaar samen en 4 jaar getrouwd. Zelfs voordat we zwanger waren hadden we het erover wie er bij de geboorte mocht zijn en Anna was duidelijk: niemand behalve wij”.

Dit was dus duidelijk. De echtgenoot, die een beetje een moederskindje was, probeerde Anna van gedachten te laten veranderen door haar te herinneren aan haar goede relatie met haar schoonmoeder en hoeveel het voor de aanstaande oma zou betekenen er ook bij te zijn. Anna was vastbesloten:

“ …het gaat niet om je moeder maar om mij en wat mijn lichaam moet doorstaan en over hoe wij ouders gaan worden”.

Lees ook  André Hazes ‘betrapt’ ex Monique met andere man

Op de dag zelf waren ze beiden in de verloskamer, uiteraard nerveus en opgewonden. De echtgenoot beschrijft nog wat pareltjes van Anna terwijl ze afwachtten:

“Ze zij me niemand te bellen terwijl de weeën kwamen, maar te wachten tot de baby er was en ze klaar was bezoek te ontvangen. Ik vertelde haar dat dat wat egocentrisch van haar was maar gezien haar staat gingen we er niet echt op in”.

Vanaf hier ging het bergafwaarts voor de echtgenoot, want terwijl Anna aan het bevallen was besloot hij toch zijn moeder te bellen en haar uit te nodigen. De aanstaande oma kwam opdraven en verscheen in de verloskamer terwijl Anna aan het persen was. De echtgenoot beschrijft wat er toen gebeurde:

” … mijn vrouw flipte totaal—. Ze begon te schreeuwen en eiste dat mijn moeder en ik vertrokken. De zusters duwden ons de zaal uit”.

Het verbeterde niet echt helaas vanaf dat moment. Anna verkoos alleen door te gaan en verwelkomde een klein meisje op de wereld terwijl de vader en oma buiten wachtten in de wachtkamer.

Lees ook  Nieuwe groep longpatiënten door corona: ’Je lichaam staat als het ware in brand’

Dat moment gebruikte de gefrustreerde echtgenoot om zich tot de social media te wenden voor advies en het hele incident op reddit beschreef in de hoop dat lezers hem zouden helpen een oplossing te vinden.

“Mijn moeder en ik zijn zeer gewetst. Ik heb de geboorte van mijn dochter gemist omdat mijn vrouw egoïstisch is. Mijn moeder’s hart is gebroken en blijft vragen waarom mijn vrouw haar haat. Ik weet niet wat ik tegen haar moet zeggen. Waar moet ik beginnen dit op te lossen? Hoe moet ik mijn vrouw op haar gedrag van vandaag aanspreken?”.

De commentaren laten aan duidelijkheid niet veel te wensen over, dus ook dit was waarschijnlijk niet zo’n goed idee van de nieuwbakken vader. Wat denk jij van dit over the top verhaal?

Ze trokken het rijbewijs van de 98-jarige vrouw in, omdat ze “te oud” was. Wat ze toen deed schokte iedereen!

Kat wordt uit het raam gegooid en komt op de snelweg terecht. Dan maakt deze 14-jarige een snoekduik om het beestje te redden