in

Zoveel bedpartners heeft Donny Roelvink gehad

Donny Roelvink heeft uit de doeken gedaan met hoeveel vrouwen hij naar bed is geweest. De zoon van Dries vertelt in de nieuwe Beau Monde, die woensdag in de winkel ligt, openhartig over zijn leven en zijn liefdesleven mag natuurlijk niet onbesproken blijven…

”Nooit meer s*ks of nooit meer een telefoon?” is het dilemma dat Beau Monde voorlegt aan de muzikant, realityster en personal trainer.

”Ik denk er geen seconde over na, nooit meer een telefoon natuurlijk. Nu ik zelfverzekerd ben, zou je denken dat het elk weekend raak is, maar ik ben kieskeurig in wie ik uitnodig in mijn bed.

LEES OOK!
16-jarige vermiste Femke gevonden

Meiden die me n*aktfoto’s sturen via Instagram, vrouwen die filmen dat ze er wat in stoppen, zij hoeven geen reactie te verwachten. Ik vind het niet uitdagend, maar ronduit vies wat ze sturen.”

Donny zegt voor vrouwen te vallen met meer ervaring. ”Ik val op oudere vrouwen van rond de zesentwintig, zevenentwintig, voor wie ik moeite moet doen.

Ik hou niet van onenightstands, ze maken me achterdochtig. Is ze hier voor mij of voor mijn bekendheid? Daar kan ik niet mee dealen.

Maar van een heel mooie vrouw word ik warm. Dan ga ik stotteren, probeer ik grapjes te maken.” En ten slotte natuurlijk het antwoord op de vraag die op ieders lippen ligt. ”Mijn bedpartners kan ik zeker nog tellen, het zijn er tussen de twintig en dertig.”

LEES OOK!
Gemengde reacties op pikante foto Louisa

Hij heeft duidelijke plannen voor de toekomst. ”Een man die verslaafd is aan het gevoel hogerop te geraken, of dat nou zakelijk of fysiek is.

Ik wil succesvol zijn en het liefst samenzijn met een mooie vrouw en drie kinderen. Mijn ultieme levensdoel is dat ik hen kan onderhouden. Dan zou ik een zeer gelukkig man zijn.”

Hannah heeft last van Tannorexia: ‘Ik vind het gewoon heel erg mooi’

ANWB: Verkeer ondervindt veel hinder boerenprotest, al 900 kilometer file