in

Zou jij als moeder hetzelfde doen?

Waarschuwing: Dit artikel bevat beelden die op sommige kijkers schokkend zouden kunnen overkomen.

Liam Holmes (20) werd zaterdagnacht gefilmd hoe hij voor een discotheek in Londen een klap uitdeelde aan een vrouw. Zijn moeder Cathy Holmes (30) zei: “De online video van hoe hij het meisje een klap geeft, doet hem slecht lijken. Maar dat is slechts een deeltje van het echte verhaal.”

“Mensen zullen hem op basis van deze video beoordelen, maar hij is geen monster. Hij zou dat niet doen zonder reden. Dat is het enige wat ik nu wil zeggen, want ik heb een afspraak met onze advocaat om naar het politiekantoor te gaan en een verklaring af te leggen.”

Lees ook  Hond sterft 2 uur na spelen - nu worden alle hondenbezitters gewaarschuwd voor verborgen gevaren van water

De politie gaf aan dat ze beschikking hebben over de volledige videobeelden om te begrijpen wat er aan het incident vooraf ging.

Cathy legde uit dat ze enige tijd geleden een hersenbloeding had geleden en dat Liam haar verzorger was. Ze zei dat hij nog zelden uitgaat, en wanneer hij dat toch doet “gebeurt er zoiets.”

De politie van Londen beschouwt de zaak als zeer ernstig omdat de vrouw met verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd moest worden.

Lees ook  ’39 procent werknemers schaamt zich om op werk te poepen’.

Op de beelden zien we hoe het koppel een discussie heeft. Daarna haalt Liam plotseling uit en slaat haar twee keer in het gezicht.

De 21-jarige kreeg heel wat kritiek naar aanleiding van het incident. Iemand schreef: “Een echte man zou zoiets niet doen.” Een andere commentator schreef: “Nog een lafaard.”

BEKIJK DE BEELDEN HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ VINDT DAT DERGELIJK GEWELD NOOIT GERECHTVAARDIGD IS!

Jongedame wil haar bank verkopen op internet maar plaatst verkeerde foto:

Natalie (37) Eet paar happen gebakken kip en 36 uur later is ze dood