in

Zorgverlener ver kracht oma nadat ze haar gehandicapte echtgenoot de kamer uit rijdt.

Een oma werd in haar eigen bed ver kracht door de zorgverlener van haar man. Simon Prodanovich (59) uit Springvale, Melbourne, zat iets meer dan een jaar in de ouderenzorg. Hij werd ingehuurd door de dochters van het 83-jarige slachtoffer om voor haar zieke man te zorgen, volgens Daily Mail.

Op 12 januari bracht hij de gehandicapte echtgenoot van het slachtoffer naar een andere kamer in de rolstoel, voordat hij zijn aandacht op de oma richtte. Hij bood aan haar om haar benen te masseren. Hij vertelde haar dat ze geen medicijnen nodig had, maar een beetje liefde.

Toen hij alleen met haar was, begon hij met de massage. Naar verluidt begon hij zijn vingers te likken en vervolgens zijn doodsbange slachtoffer te ver krachten. Hij negeerde al haar oproepen om te stoppen.

Toen de man klaar was met zijn slachtoffer nam hij de beneden, maar kon gelukkig snel gearresteerd worden door de politie. Tijdens de verhoring ontkende hij alle aantijgingen en beweerde dat ze ‘verzonnen’ en ‘volkomen onjuist’ waren. Hij zei ook dat ze de beschuldigingen had verzonnen omdat ze wraak wou nemen. Volgens de man wou ze wraak nemen omdat hij weigerde om lotion op haar te smeren. De rechtzaak is gepland op donderdag 24 oktober. Hij kan maximaal 25 jaar gevangenisstraf krijgen.

Dochtertje (4) van doodgeslagen Sandra: “Mijn mama is dood door mijn papa met een hakmes. Ik zei stop maar hij heeft niet gestopt”

Zoon als verdachte aangehouden voor moord op ouders