in

Zoon vraagt zijn moeder elke dag om een extra lunchpakket – als ze beseft voor wie het is, is ze erg ontroerd

Haar zoon vraagt iedere dag om een extra lunchpakket, wanneer ze erachter komt voor wie het is, is ze erg ontroerd.

Een tijdje nadat school was begonnen, vroeg de zoon van Josette Duran, Dylan, elke dag een extra lunchpakket om mee te nemen. Josette vroeg zich af of haar zoon zo hongerig was dat één lunchpakket niet genoeg was, toen hij haar uitlegde dat het voor een medeleerling was, die alleen fruit at tijdens de lunch.

Vanaf die dag maakte Josette elke dag twee lunchpakketten. Eén voor Dylan en één voor zijn vriend.

Lees ook  Verpleegster in shock wanneer ze beseft dat stervende patiënt haar vader is die ze al 41 jaar niet gezien had.

Al snel zou Josette weten dat haar actie meer betekende dan ze ooit had gedacht. Het bleek dat de jongen die alleen fruit at tijdens de lunch, daarvoor dakloos was geweest met zijn alleenstaande moeder.

Josette werd uitgenodigd voor een afspraak met de schooldirecteur. Daar had ze de gelegenheid om de moeder van de jongen te ontmoeten die erachter was gekomen wat ze elke dag deed.

De moeder vertelde dat ze net een nieuwe baan had gekregen en wilde betalen voor alle lunches. Josette weigerde beleefd en vroeg de moeder om het geld te houden.

Lees ook  Kelly kwam om bij ongeluk terwijl vriendin (15) auto bestuurde

„Ik denk niet dat ik iets speciaals heb gedaan. Dit is iets wat elke persoon zou moeten doen,” vertelt ze zelf.

Daarnaast zorgde Josette, die ook een volleybalteam op school trainde, voor een fondsenwerving zodat lunchpakketten op school worden gesubsidieerd, voor iedereen die het zich niet kan veroorloven. Op deze manier heeft iedere leerling de mogelijkheid om op school te lunchen.

Dit is echt een hartverwarmend verhaal van een onbaatzuchtige vrouw. Zo ongelooflijk goed gedaan door haar!

Bezorger ziet een vreemd zwart hoopje midden in een sneeuwstorm liggen

Verwaarloosde tijger heeft nog nooit liefde gekend: maar zie nu de reactie als ze haar zielsverwant ontmoet