in

Zoek je een goedkope woning? – Dit huis is in 6 uur gebouwd en kost €26.500

Je eigen huis hebben, door er een te kopen of je eigen huis te bouwen, is de droom van veel mensen. De prijzen van onroerend goed zijn echter verre van betaalbaar en het is niet gemakkelijk voor iedereen om deze wens te realiseren. Daarom proberen sommige architecten en bedrijven innovatieve oplossingen te vinden om zoveel mogelijk mensen hun eigen huis te laten hebben.

Dit is het geval voor Renato Vidal, een zeer ingenieus huis dat slechts $33.000 kost, of ongeveer 26.500 euro (voor het model van zesentwintig vierkante meter) en slechts zes uur in beslag neemt om te bouwen.

Als het huis eenmaal is gebouwd, heb je uiteraard een paar maanden werk nodig om er een volledig naar eigen verlangen in te richten, en er een fijn huis van te maken. De structuur omvat een toilet, een badkamer, een trap naar de eerste verdieping en aansluitingen voor een keuken.

Lees ook  Durf jij te kijken? Tag iemand die bang is voor spinnen!

Er zijn verschillende maten variërend van zesentwintig vierkante meter tot drieëntachtig vierkante meter (voor $73.000, of ongeveer €58.650 ). De ingenieur legt uit dat het huis ook bestand is tegen aardbevingen. Als je er eentje wilt bestellen dan zal de unit binnen de twee maanden naar je toegezonden worden om vrij eenvoudig geïnstalleerd te worden.

Het is noodzakelijk om het op een vlakke ondergrond te installeren, maar eens gemonteerd kun je alles inrichten naar jouw wens. Dit soort huizen kunnen heel praktisch zijn voor gebieden die zijn getroffen door aardbevingen. In Japan en Italië is dit type huis bijvoorbeeld meer en meer gebruikelijk.

Lees ook  Aha: zó komt Sven Kramer dus aan dat litteken op zijn wang

Echt geweldig om te zien dat dit soort huis binnen enkele uren kan worden gebouwd. Het is gek dat we dit vandaag kunnen doen! Voel je vrij om dit artikel met je geliefden op Facebook te delen!

Moeten we dit ook meer in Nederland zien of moeten we het bij de stenen huizen houden? Geef je mening in de reacties

Aap kidnapt puppy en rent weg, maar niemand begrijpt waarom

1e kamer stemt in met donorwet, ALLE Nederlanders voortaan automatisch donor