in

Zodra ze de verloskamer binnenkomt beseffen ze allemaal dat de 17 jarige moeder het niet zal halen. Maar haar beslissing staat vast!

Jenny is een jong meisje van 17 jaar die een hartverscheurende beslissing moet maken. Zelfs een volwassene zou hier niet makkelijk over kunnen beslissen. Dit is verschrikkelijk.

Jenny Lake is een doorsnee tiener, en gaat naar school in een klein dorpje in Idaho. Ze heeft pas een vriendje genaamd Jason.

Jenny heeft herhaaldelijk last van zware ondraaglijke hoofdpijn. Ze besluit om naar de dokter te gaan omdat het blijft aanhouden. Eenmaal bij de dokter is er geconstateerd dat er iets in haar hoofd te zien is van tenminste 2 centimeter. De diagnose is kanker.

Ze zal aan chemotherapie moeten beginnen als ze het wilt overleven. Voor haar familie en vriend Jason is dit een shock, maar ze gaan haar volledig ondersteunen in deze moeilijke periode.

Lees ook  Hij vond een droge plek in het gras. Toen hij het gras opzij trok, kreeg hij een erg vertederende verrassing!

Geheel onverwachts krijgt ze ander nieuws wat op zich onder normale omstandigheden geweldig zou zijn, ze is namelijk in verwachting.

Ze staat nu voor een moeilijke keuze, kiezen voor haar baby of doorgaan met de chemotherapie. Als ze het laatste doet is er geen kans op het krijgen van haar kind. Het is een beslissing van leven of dood!

Jenny besluit om te stoppen met de chemotherapie en negen maanden later bevalt ze van een prachtige zoon Chad. Ze pakt dan de hand van de verloskundige en zegt trots:” Het is me gelukt, ik heb me taak volbracht.”

Lees ook  Wesley Sneijder opgepakt

Zes dagen later mag ze het ziekenhuis verlaten. Ze geniet van ieder moment met haar zoon. Twaalf dagen na de bevalling sterft Jenny.

De liefde voor haar zoon was zo sterkt dat ze zichzelf heeft op geofferd voor hem. Het is onbeschrijflijke liefde die een moeder heeft voor haar kind. De liefde die ze voor Chad heeft zal altijd bij hem blijven.

Het is een ontroerend verhaal over kracht en liefde die Jenny had voor haar zoon. Deel dit verhaal van een moeder met oneindig veel liefde voor haar zoon met je familie en vrienden.

VIDEO: Verborgen camera filmt de reacties van mensen die voorbij een jongeman lopen die van een brug wil afspringen.

De pasgeborene ziet er voor de helft menselijk uit. Pas na een grondig onderzoek komt de waarheid aan het licht.