in

Zo ziet Zulema uit Vis a Vis er in het echt uit

Hou je vast, want Zulema uit Vis a Vis heeft in het echt een héél andere coupe.

De prijs van baddest b*tch in town gaat ab-so-luut naar Zulema uit Vis a Vis. Ze heeft ongeveer alles gedaan wat God verboden heeft en zit daarom ook haar straf uit in de vrouwengevangenis Cruz del Sur. Toch maken we in de serie ook kennis met haar (op haar manier) aardige kant en zijn we stiekem héél erg fan van haar.

Zo ziet Zulema uit Vis a Vis er in het echt uit
Zulema Zahir wordt gespeeld door de 47-jarige Najwa Nimri en is dé gevangene waar alle andere gevangenen in Cruz del Sur voor vrezen. Zulema zit haar straf uit in de gevangenis voor weet ik hoeveel moorden, het dealen van drugs en wapens en een hoop andere misdaden. Maar zelf heeft Zulema ook de nodige nare dingen meegemaakt in haar jeugd die haar maken zoals ze nu is. We zagen in de afleveringen van Vis a Vis af en toe een flashback van haar jeugd voorbij komen en dan heb je het eigenlijk opeens heel erg met haar te doen. Daarom is Zulema één van onze favoriete karakters in de serie.

Lees ook  Eenden in Rotterdam doorboord met een pijl in borst

Zulema heeft in Vis a Vis nogal een signature look: zwarte eyeliner boven haar oog, blauwe eyeliner ónder haar oog, een pony en twee lange lokken aan de zijkant. Ongeveer zo dus:

En hou je vast, zo ziet ze er in het echt uit:

Vis a Vis spin-off El Oasis
Toen het vierde seizoen van Vis a Vis eindigde, waren we eigenlijk nog niet klaar om afscheid te nemen van Zulema. En gelukkig hoeven we dat ook niet! In de Vis a Vis-spin-off El Oasis gaan we namelijk Zulema terug zien in haar natuurlijke habitat: het plegen van misdrijven. Samen met aartsrivaal, maar tegelijkertijd ook goede vriendin Macarena, berooft ze banken, juweliers en winkels. We kunnen niet wachten tot we deze spin-off kunnen bingen!

Lees ook  Ze wilde net het ja-woord geven totdat iemand keihard schreeuwt: ONGELOOFLIJK!

Yolanthe laat met zwoele pose haar wespentaille zien:

Bedreigde babydolfijn sterft nadat toeristen hem uit de oceaan slepen om selfies te maken