in

Zó ziet de cast van ‘Home Alone’ er nu uit

Het is een van de populairste kerstfilms aller tijden: ‘Home Alone’. Hoe zou het nu met dat schattige blonde jongetje en de rest van de cast zijn?

Vanaf het moment dat de film uitkwam in 1990 was het een regelrechte hit en sindsdien wordt ‘ie bijna ieder jaar op televisie herhaald met Kerst. Home Alone is met recht een klassieker te noemen. Hoe is het 25 jaar later met de sterren uit de film?

Macaulay Culkin (Kevin)
Hij was pas 10 jaar oud toen hij wereldberoemd werd door Home Alone. Het kindsterretje kon niet goed omgaan met de roem: hij raakte als tiener verslaafd aan drugs.

Toch maakte hij nog wel een aantal films, zoals Richie Rich en Party Monster. Op zijn 18e, in 1998, trouwde hij met actrice Rachel Miner, van wie hij 2 jaar later alweer ging scheiden.

Hij heeft daarna jarenlang een relatie gehad met actrice Mila Kunis (bekend van Black Swan en tegenwoordig de vrouw van Ashton Kutcher).

Lees ook  Zie jij waar de fout zit in deze reeks getallen?

Catherine O’Hara (Kate)
Zij speelde de moeder van Kevin in Home Alone. De actrice heeft in veel verschillende films gespeeld, zoals After hours en Beetlejuice en sprak ook diverse animatieseries in.

De geboren Canadese heeft inmiddels de Amerikaanse nationaliteit aangenomen. Ze is sinds 1992 getrouwd met regisseur Bo Welch, met wie ze 2 zoons heeft: Matthew (21) en Luke (18).

John Heard (Peter)
John was de vader van Kevin. Hij acteert nog steeds, zo was hij te zien in The Sopranos, CSI: Miami en Prison Break.

In Amerika heeft hij vaker het nieuws gehaald met zijn privé-perikelen: hij werd in de jaren 90 2 keer gearresteerd, omdat hij zijn ex-vriendin fysiek zou hebben aangevallen.

Joe Pesci (Harry)
De Amerikaanse acteur en komiek speelde 1 van de 2 slechteriken in de film. Hij heeft in veel verschillende films gespeeld, vaak samen met zijn goede vriend Robert de Niro.

Lees ook  3-jarige slikt onschuldig korreltje. Zoveel schade had de moeder niet VERWACHT!

Zo was hij te zien in Goodfellas (waarvoor hij een Oscar won), Casino en A Bronx Tale. Als komiek had hij zijn eigen sketch in het populaire Amerikaanse programma Saturday Night Live. Joe is 3 keer getrouwd geweest en even vaak gescheiden.

Daniel Stern (Marv)
Hij was de andere dief in Home Alone. Hij heeft in tientallen Amerikaanse series en films gespeeld, zoals C.H.U.D. Sinds 1981 is hij getrouwd met actrice Laure Mattos. Ze hebben samen 3 kinderen.

Devin Ratray (Buzz McCallister)
Hij speelde de vervelende broer van Kevin, Buzz. Na Home Alone speelde hij in nog een grote filmhit voor en over kinderen: Dennis the Menace. Hij is blijven acteren en was o.a. te zien in Law & Order, Supernatural en The Good Wife.

24 uur nadat ze naar de supermarkt was geweest, overleed haar baby bijna. Mama waarschuwt dat jij de volgende kunt zijn.

Ex-vrouw kidnapt dochter en verdwijnt – 12 jaar later krijgt vader een telefoontje en ziet lijkbleek