in

Zo zien de borsten van vrouwen er vanbinnen uit

Had jij ooit gedacht dat melkklieren er zo uitzien?
Hoe de melkklieren van de vrouw eruitzien? Velen hebben hier nooit over nagedacht, zo blijkt uit een tweet die momenteel viraal gaat. Een Twitteraar was benieuwd hoe de vork in de steel zat en zocht op hoe het spierstelsel van een vrouw eruitziet. De Twitteraar deelde vervolgens een realistische tekening van de binnenkant van een vrouwentorso en dit maakt de tongen los.

Velen hadden niet verwacht dat de melkklieren van een vrouw er zo uitzien.

Borsten
Borsten van vrouwen bestaan uit melkklieren, vetweefsel, bindweefsel, bloedvaten en lymfevaten. Volgens Gezondheidsplein bestaat een melkklier uit melklobjes die melkproducerende cellen bevat. Deze melklobjes hebben elk een melkkanaal die ervoor zorgt dat melk naar de tepel gebracht wordt. De melkgangen vormen een verbreding, vlak voor de uitmonding in de tepel, deze worden melkzakjes genoemd. Maar hoe ziet dit er vanbinnen precies uit?

Lees ook  Bedelaar ZONDER BENEN blijkt zijn handicap te neppen, nadat voorbijgangers zijn broek uittrekken.

Net bloemen
Het lijkt erop dat een hoop mensen niet wist hoe het de melkklieren in vrouwenborsten er nou precies uitzien. Nadat de Twitteraar de foto deelde op social media, stroomden de verbaasde reacties binnen. Zo zijn er velen die reageren dat het beeld hen aan bloemen doet denken. Tevens reageren mensen dat ze het er fascinerend uit vinden zien en weer anderen noemen het ‘walgelijk.’ Daarnaast zijn ook veel Twitteraars verbaasd dat ze dit beeld van een vrouwenlichaam nu pas zien en dat dit niet werd getoond tijdens een les op school.

Lees ook  Negen maanden cel voor veroorzaken ongeluk waarbij ongeboren kind overleed

Wij hadden in elk geval niet voorgesteld dat het er zo uitziet. De tweet werd een paar dagen geleden geplaatst en is inmiddels al meer dan 138.000 keer geliket.

Bevrijdingsdag wordt nat en guur: buien met hagel en kans op onweer

’Samantha de Jong krijgt verkeerde medicatie’