in

ZO zag Melania Trump er vroeger uit, plastische chirurgie of niet…. Wat denk jij?!

De tijd lijkt geen grip te hebben op First Lady Melania Trump…

Je zou het niet zeggen, maar ze is al 47 jaar oud. De kersverse First Lady van de Verenigde Staten, Melania Trump, is nog altijd een bijzonder knappe vrouw. Melania heeft dan ook altijd geleefd van haar goede looks, de Slovenische schone verhuisde in 1996 naar New York voor een succesvolle modellen-carrière.

Ze houdt vol dat er aan haar gezicht nooit is gesleuteld en wijt haar jeugdige uiterlijk aan een gezond leven en goed zorgen voor haar huid en lichaam. “Ik ben tegen botox, ik ben tegen injecties. Je beschadigt je gezicht en je zenuwen er alleen maar mee. Ik ben ervan overtuigd dat ik mooi oud word, net als mijn moeder.” Maar als je eens wat beter naar haar vroegere foto’s kijkt ga je daar toch een beetje aan twijfelen, want ze ziet er echt héél anders uit dan in haar jonge jaren. Door de jaren heen is haar gezicht enorm veranderd. Dr. Thomas Aigner, specialist in plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie nam het gezicht van de Sloveense eens goed onder de loep. “Melania’s gezicht is wel degelijk onder handen genomen. Met name haar neus lijkt smaller en ze heeft overduidelijk fillers in haar wangen gehad, want ze heeft nu wel heel prominente jukbeenderen. Ook haar kin lijkt opgevuld en haar gezicht is gladgestreken dankzij de botox.” Wat denk jij? Kijk en oordeel zelf….

Lees ook  Op haar 20 plande ze haar begrafenis tot in de kleinste details. Enkele dagen later kan men bij het zien van haar dood lichaam niet anders dan ontroerd zijn.

Els (47) werd verlaten door haar man

Laura van Kaam probeerde zelfmoord te plegen en ligt momenteel in het ziekenhuis.