in

Zo verandert je lichaam in amper 7 dagen als je koffie met deze ingrediënten drinkt. Ik kan het nauwelijks geloven.

Overgewicht wordt in de huidige maatschappij niet meteen aantrekkelijk bevonden. Bovendien leidt het vaak ook tot gezondheidsproblemen zoals diabetes of hart- en vaatziektes. De meeste mensen die willen afvallen hebben als doel zich beter in hun vel te voelen en hun gezondheid te onderhouden of te verbeteren.

Afvallen is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Het komt er niet alleen op aan gezonder te eten, maar je hele levensstijl om te gooien. Als er op kantoor taart wordt uitgedeeld of een avondje televisiekijken bij vrienden gepaard gaat met veel zoetigheid moet je veel wilskracht tonen en nee kunnen zeggen tegen al die caloriebommen.

Voor veel mensen zijn deze inspanningen echter van korte duur, en gaan ze na een mislukte poging zelfs nog meer eten. Dat heet het zogenaamde “jojo”-effect. Maar niet getreurd, er bestaat een eenvoudig middeltje om af te slanken, en dat zonder elke dag in de gym te moeten zwoegen.

Lees ook  Deze 7-jarige stuurde een pakket naar Azië – 12 jaar later ontvangt hij een bericht die alles verandert

Het volgende drankje verbrandt eenvoudig calorieën, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Je hebt nodig:

250 ml water
2 theelepels honing
1 theelepeltje kaneel
1 theelepel kokosolie
Meng alle ingrediënten samen en drink de helft van het drankje voor het slapengaan en de rest de volgende ochtend op een nuchtere maag.

Op amper zeven dagen tijd verlies je zo met een beetje geluk algauw 2,5 kg.

Hoe is dat mogelijk?

Met dit drankje wordt je stofwisseling gestimuleerd. Kaneel is hier het geheime ingrediënt. Kaneel bevat moleculen die de lichaamstemperatuur verhogen. Bovendien remt kaneel de eetlust af waardoor je in de loop van de dag minder trek hebt om te eten. Kaneel verlaagt eveneens de bloedsuikerspiegel. De insulineproductie van de pancreas wordt verhoogt zodat vetcellen sneller afgebroken worden.

Sommige studies hebben zelfs aangetoond dat de geur van kaneel alleen al voldoende is om je de drang naar snoep te verminderen. Honing is een ander belangrijk onderdeel van het drankje. Het bevat veel aminozuren, vitaminen en mineralen. Bovendien wordt het door het lichaam langzamer opgenomen dan gewone suiker.

Lees ook  DEZE belastingvoordelen laat iedereen liggen… Zonde! Dit wisten wij ook nog niet!

Hoewel kokosolie een vet is, is het een gezond soort vet. De sleutel tot het afslankend effect is gelegen in de middellange-keten-vetzuren. Kokosolie stimuleert bovendien de stofwisseling en de vetverbranding.

Als je wilt afvallen moet je dit drankje zeker eens proberen. Je kunt de ingrediënten ook eenvoudig in je koffie roeren. Dat zorgt niet alleen voor een zoete smaak, maar zo krijgt je vetverbranding een extra boost. Koffie staat immers bekend als een natuurlijke eetlustremmer. Voor een mooi resultaat op lange termijn is het uiteraard belangrijk dat je je aan een gevarieerd en gezond dieet houdt en voldoende beweegt.

DEEL deze tip met je vrienden!

Haar man ligt op sterven. De artsen adviseren de vrouw om de stekker eruit te trekken. Maar in plaats daarvan doet ze DIT met zijn lichaam…

De woedende 23-jarige buigt zich over haar slapende vriend. 2 uur later kijkt hij in de spiegel en krijgt hij bijna een hartaanval.