in

Zo krijg je die nare plastic ‘schelpverpakking’ open zonder schaar!

Je herkent het vast; je hebt een schaar gekocht en hij komt in zo’n nare schelpverpakking die niet op een normale manier open te krijgen is. Wat heb je nodig voor zo’n verpakking? Juist: een schaar! En laat die nou net in zo’n nare verpakking zitten! Als je die verpakking met je handen probeert te openen, krijg je een waar slagveld te zien. Als het je al lukt om het plastic te scheuren, moet je dat bekopen met een flink aantal wondjes in je vingers.

Lees ook  De baby komt ter wereld, maar er is iets anders dan anders. Als de vroedvrouw het ziet, verschijnt er een brede glimlach op haar gezicht

Gelukkig hebben wij de oplossing!

Geen schaar
Een schaar is overbodig bij dit soort verpakkingen. De manier die wij gevonden hebben, is vele malen simpeler. Pak in plaats van de schaar de blikopener er even bij. Dit apparaat snijdt moeiteloos door het plastic heen en is heel handig in gebruik. Geen plasticsneetjes in je handen meer en je schaar komt moeiteloos uit zijn verpakking. Scheelt weer een hoop scheldpartijen, denk je niet? Wil je zien hoe het allemaal werkt? Bekijk dan dit filmpje:

Lees ook  'Weer moeilijkheden relatie Monique en André'

Heeft er een vlieg op je eten gezeten? Nooit meer opeten en dít is waarom

Als je wakker wordt moet je meteen een glas water op lege maag drinken! DIT is de reden!