in

Zo kom je voor altijd af van haartjes op je bovenlip. Deze recepten zijn geniaal!

Elke vrouw kent het probleem. Er groeien haren op plekken op het lichaam waar ze niet horen. Bijzonder vervelend is het als ze in het gezicht groeien. In een tijd waarin wij vrouwen nergens anders haren willen hebben dan op ons hoofd leiden we zeer onder de strijd met stoppels. Veel vrouwen scheren zich elke dag om aan het schoonheidsideaal te voldoen. Maar wat kunnen we doen tegen lastige haartjes op de bovenlip of de kin? Twee eenvoudige recepten kunnen er tegen helpen om deze vervelende gezichtshaartjes voor altijd te verwijderen – zonder te scheren.

Baardgroei bij vrouwen is niet ongewoon. Sommigen hebben er veel last van, anderen bijna niet. Een vrouw met donker haar heeft niet meer last van haartjes als een blonde vrouw, alleen vallen de donkere haren meer op. Veel vrouwen schamen zich ervoor. Ze scheren de haren af, trekken ze uit of waxen ze. Anderen gaan direct over op laseren. Deze methoden zijn allemaal schadelijk voor de huid. Regelmatig scheren irriteert de huid, de chemicaliën in wax veroorzaken een slechte huid en door epileren kunnen ontstekingen ontstaan door ingegroeide haartjes.

Lees ook  Voeg witte azijn aan je was toe en profiteer van deze onverwachte voordelen. Ik heb dit nooit geweten!

Deze twee natuurlijke methoden zijn gebaseerd op een recept van vrouwen uit het midden oosten en moeten bij regelmatig gebruik na 4 weken een glad gezicht opleveren.

Recept Nr.1

Je hebt nodig:

Kikkerwtenmeel (½ kommetje)
Melk (½ kopje)
Kurkuma (1 theelepel)
Slagroom (1 theelepel)
Vul een kommetje tot de helft met kikkererwtenmeel. Doe er een half kopje melk, een theelepel kurkuma en een theelepel slagroom erbij en roer het goed door elkaar.

Zo gebruik je het:

Verdeel het masker over de plekken op het gezicht waar je van haartjes af wil komen. Laat het kikkererwtenmasker 20 tot 25 minuten inwerken en drogen. Daarna trek je het masker tegen de haargroei richting in af. Eventuele resten kun je met warm water afwassen.

Recept Nr.2

Je hebt nodig:

Geraspte aardappelen ( 1 kommetje vol)
Gele linsen (1 kommetje vol)
Citroensap (4 eetlepels)
Honing (1 eetlepel)
Laat de gele linzen ‘s nachts in een kom water weken. Doe de geraspte aardappelen in een zeef en duw ze met een lepel er doorheen. Van het aardappelsap in een kom op. Doe nu de geweekte linzen, het citroensap en de honing in het sap van de aardappel en roer het door elkaar..

Lees ook  26-jarige maakt een selfie in haar bikini. Je zult niet geloven hoe ze er 2 jaar geleden uitzag

Doe het mengsel op het deel van je gezicht waar je van haartjes af wil komen. Lat het drogen en haal het mengsel er vervolgens met warm water vanaf.

Probeer het en kom bij regelmatig gebruik van ongewenste haartjes in het gezicht af. Veel vrouwen hebben last van ongewenst haar boven hun lip of op hun kin maar het is nog altijd taboe om het hier over te hebben. Deel dit artikel met je vriendinnen en laat hen zien dat er een natuurlijke en pijnloze manier is om van dit probleem af te komen.

Argeloos neemt de 90-jarige de pup in haar armen. Maar wat dan volgt… Daar was ze niet op voorbereid

Haar man overleed tragisch. Bij de begrafenis voelt ze dat iets mis is. Dan zeggen de artsen DIT.