in

Zo kom je van je okselhaar af zonder eindeloos te scheren!

De oplossing tegen ongewenste haartjes staat al in de koelkast
Sommige vrouwen hebben er meer last van dan anderen: ongewenst okselhaar. De haartjes groeien zó snel, dat we wel kunnen blijven scheren. Niet altijd fijn, aangezien de huid in het gebeid rondom de oksel erg gevoelig is. Gelukkig kun je met deze tip van je ongewenste haartjes afkomen zonder scheerwondjes en andere vormen van irritatie.

Okselhaar is verleden tijd met deze zelfgemaakte onthaarcrème.

Nooit meer scheren!
Afgezien van het feit dat okselhaar een functie heeft, vinden veel vrouwen het ontsierend en willen ze de ongewenste haartjes het liefste weghebben. Vaak kiezen ze er dan ook voor om de haren te verwijderen door ze af te scheren, te waxen of te laseren. Helaas veroorzaken de eerste en tweede opties vaak veel irritaties en is de laatste optie hartstikke duur. Bestaat er dan geen andere oplossing voor ongewenste haartjes? Zeker wel! Je hebt de volgende dingen nodig:

Lees ook  Marcelle (23) bezoekt sportschool en is daarna verlamd tot aan nek

– Een half kopje met kurkuma
– 100 ml melk
– warm water
– een handdoek

Zo doe je het

Doe de kurkuma samen met de melk in een kommetje en roer dit goed door elkaar totdat er een dikke pasta ontstaat. Is de pasta te dik, voeg dan een beetje melk toe.

Lees ook  Een meisje gaat voor een nieuwe haarsnit. Wat de kapster dan met haar doet, doet menigeen opkijken!

Breng de pasta met behulp van een wattenstaafje aan onder de oksels en laat dit een halfuur intrekken.

Vul ondertussen een teilje met warm water en haal, zodra de dertig minuten voorbij zijn, de pasta weg met warm water en een schone handdoek.

Wanneer je deze handelingen vaker herhaalt, gaan de haarzakjes ‘los’ zitten en uitvallen waardoor het haar op een gegeven moment niet meer terugkomt.

André Hazes openhartig over relatie met familie: ‘Mijn vader was nog minder thuis dan ik’

Heb jij ook altijd van die mysterieuze kleine gaatjes in je kleding? Dit is de oorzaak!