in

Zo klinkt een woestijnregenkikker als je hem kwaad maakt, zeer kwaad …

Kikkers doen het altijd goed in tekenfilms en reclamespots. Maar wie had gedacht dat ze in het echte leven nog schattiger zijn? Ik heb zelden zo met een kikker moeten lachen, dan gewoon met het echte werk in de onderstaande video. Deze woestijnregenkikker ziet er best stoer en angstaanjagend uit, maar wacht tot hij zijn mond opendoet …

Lees ook  In een keuken hokt iets dat er als een rat uitziet. Maar het zou uitgroeien tot de grootste vijand van de muizen.

Ik voel me zelfs een beetje schuldig dat ik zo met deze video heb moeten lachen. Het feit dat hij van kop tot teen onder het zand zit, maakt het allemaal nog een beetje meer hilarisch. Deze kleine kerel kunnen we gewoon niet ernstig nemen. Het lijkt me wel een goede idee dat hij uit de buurt van honden zou blijven, want die aanzien hem zo voor een piepend speeltje.

Lees ook  Geredde babyolifant houdt zoveel van zijn mensenmama, dat hij niet bij haar weg wil gaan. Dus raad eens waar hij nu verblijft?

DEEL deze schattige kikker met je vrienden op Facebook!

Een stelletje vond een verlaten, uitgemergelde hond, vastgebonden aan een boom. Wat ze voor hem deden, redde zijn leven.

Ze hadden hem gedumpt omdat hij niet perfect was, maar nu laat hij iedereen zien waarom ze ongelijk hadden