in

Zo gaat het nu met Jamai en hij ziet er totaal anders uit!

De allereerste Idols-winnaar van Nederland is erg veranderd
Het gaat goed met Jamai Loman. De 32-jarige is regelmatig te zien op tv als presentator en staat vlak voor Kerstmis zelfs in Ahoy. Echter bleek het afgelopen juni wat minder goed te gaan met de zanger. Een dialyse van tien weken en een niertransplantatie waren van grote noodzaak.

Jamai ontving een nieuwe nier van zijn zwager.

Nieuwe nier
Twee maanden geleden vond voor Jamai (en ook voor zijn zwager) een grote ingreep plaats. Hij ontving de nier van zijn zwager, iets waar hij ontzettend dankbaar voor is en iets wat voor hem ook van grote noodzaak was, zo bleek afgelopen juni. Een aantal dagen geleden liet de 32-jarige in een berichtje weten hoe dankbaar hij het ziekenhuis is voor de operatie, maar zijn grootste dank gaat uit naar zijn zwager.

Lees ook  Staat jouw duim gebogen of juist recht? Dit is de betekenis!

Dankbaar
“Ben heel blij te vertellen dat ik zeven weken geleden een succesvolle niertransplantatie heb gehad”, laat Jamai weten op Instagram. “Ik ben alle lieve mensen van het OLVG Amsterdam en AMC Amsterdam ontzettend dankbaar, maar bovenal mijn lieve zwager die zijn nier heeft gegeven. Ik pak vanaf u de draad weer op en ben ontzettend happy!”

Lees ook  Filiaalhouder Jumbo wil personeel zelf boodschappen laten betalen van vierde wachtende in rij

Zwager
De zwager had toevallig dezelfde bloedgroep als Jamai en was bereid zijn nier af te staan. “Het is bizar dat iemand zoiets doet en buitenaards dat iets van hem nu in mij zit”, zo vertelt de zanger aan RTL Boulevard. “Die jongen verdient echt een standbeeld.”

Uiterlijk
Niet alleen heeft Jamai nu een nieuwe nier, maar zijn voorkomen is ook veranderd. De zanger is na de transplantatie erg veel afgevallen en naar eigen zeggen is hij ‘de helft van wat hij was’.

‘Een afschuwelijke gebeurtenis’: kat met stok doodgeslagen in Zaanstad

Operatie om op Pamela Anderson te lijken is bij deze dame niet helemaal gelukt: