in

Zijn zus begint te schreeuwen in de badkuip. Dan kijkt hij recht in het water en ziet DIT …

Dit is een verhaal waar je toch even van in je haren zult moeten krabben, maar het is 100% waargebeurd. Een jongedame genaamd Nicole had vreselijke buikpijn dus besloot ze om een ontspannend bad te nemen. Ze dacht dat het menstruatiepijn was en dat het warme water pijnstillend zou werken. Maar in de badkuip werd de pijn alleen maar erger …

De jongere broer van Nicole, Steven, was de enige die op dat ogenblik thuis was – en algauw hoorde hij gekrijs uit de badkamer komen. Toen hij de badkamer binnen rende, zag hij zijn zus helemaal verstijfd van de pijn liggen. “Ik had geen idee wat te denken” vertelde hij.

Lees ook  ‘Nieuwe liefde voor Barbie’

Nicole schreeuwde dat hij de ambulance moest bellen. Maar terwijl hij aan de telefoon hing, besefte Nicole dat ze voor de eerste keer in haar leven zwanger was. Het was een compleet surrealistisch moment toen Steven besefte dat Nicole aan het bevallen was. Ze vertoonde immers geen enkel symptoom en leek nooit zwanger.

Lees ook  Tampon onderzoek deel 2: Ongelofelijk, dit moet je echt even lezen!

Maar op dat moment was Steven zo zeer in paniek dat hij op geen enkele vraag van de paramedici kon antwoorden. “Je moet je vermannen en dit doen” vertelde de telefoonoperator hem.

Niet alleen was Nicole onverwacht aan het bevallen, de baby zat ook nog eens in stuithouding. Bekijk de onderstaande video om te ontdekken wat er dan gebeurde en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Klein meisje mag niet mee op schoolreis, omdat ze 1 dag afwezig was in verband met de begrafenis van haar moeder

Bestuurders verlaten massaal hun auto’s als ze DIT horen. Ik zal de reden waarom nooit vergeten …