in

Zijn Fabrizio en verleidster Julia nou wel of niet samen na Temptation Island VIPS?

Wij zijn compleet in de war. Alles leek te bewijzen dat Pommeline en Fabrizio na hun deelname aan Temptation Island VIPS uit elkaar zijn en Fabrizio nu met verleidster Julia is.

Zo liet Pommeline een tattoo van Fabrizio verwijderen en is Fabrizio al vaak gespot met de verleidster.

Maar door een bericht op de Facebook-pagina van Michella Kox gaan we toch twijfelen of Fabriz en Pom wel écht uit elkaar zijn en of hij nu met Julia is.

Zijn Fabrizio en verleidster Julia samen of niet?
We weten natuurlijk niet zeker of het klopt want Fabrizio, Pommeline en Julia laten alle drie niks los over de huidige status.

Lees ook  Vijf jongens beroven Tommie (19) vlakbij zijn huis: ‘Ik gaf alles, anders had ik een mes tussen mijn ribben’

Maar we moeten zeggen dat Michella wel vaak berichten ontvangt die kloppen. Dit zijn de berichtjes die Michella ontvangen heeft en op Facebook heeft gepost:

Fabrizio en Pommeline samen gespot
Iemand vertelt aan Michella dat ze Fabrizio en Julia samen heeft gespot in een restaurant, maar dat het er heel awkward en niet gezellig uitzag.

Ze zaten op een plek waar iedereen hen kon zien. Een aantal weken ervoor was hij nog met Pommeline uiteten in hetzelfde restaurant, toen het heel rustig was.

Zij denkt dus dat de relatie van Fabrizio en Julia in scene wordt gezet om het nog even spannend te houden allemaal.

Lees ook  Zo vieren Steffi en Roel uit BZV kerst

Iemand anders zegt dat ze denkt dat Pommeline en Fabrizio nog samen zijn, omdat ze hen een paar dagen geleden samen in de auto heeft gezien.

Weer iemand anders heeft hun gespot in dezelfde club en zegt dat ze nog samen werken. Hmmmm…interesting!

Zou het dan allemaal in scene gezet zijn om dit seizoen spannender te maken dan vorig seizoen? Of zijn Fabrizio en Julia echt aan het daten? We zullen nog een paar weken geduld moeten hebben om het zeker te weten.

Rowena van Love Island had een relatie met deze profvoetballer

Fabrizio reageert op geruchten en foto’s met verleidster Julia!