in

Zijn buren dachten dat hij gek was toen hij zijn huis hiermee omringde. Maar nu wensten ze dat zij ook zoiets hadden

In de Amerikaanse staat Texas geldt een waarschuwing voor overstromingen. Maar niemand neemt dit zo ernstig als Randy Wagner.

Hij vreest dat zijn hele domein overstroomd zal worden. De schade zou niet te overzien zijn en in de duizenden dollars oplopen. De buren nemen deze waarschuwing echter niet zo ernstig en zijn ervan overtuigd dat het zover wel niet zal komen. Randy Wagner laat niets aan het toeval over en neemt drastische maatregelen.

Lees ook  Negen maanden cel voor veroorzaken ongeluk waarbij ongeboren kind overleed

Hij informeerde zich op het internet en stootte op de zogenaamde “waterdam”. Dit is een plastic darm die rond het huis wordt aangelegd.

Hij rept zich onmiddellijk naar een doe-het-zelf zaak en koopt 120 meter plasticdarm. Dat kostte hem 8300 dollar. Zijn buren houden hem voor gek dat hij zoveel geld uitgaf aan een plastic “worst”.

Lees ook  Sarah epileert wenkbrauwen niet meer "Mannen geilen hier op"

Maar als het noodlot toeslaat, bleek deze man helemaal gelijk te hebben: zijn huis is het enige dat volledig van water gevrijwaard is gebleven!

De foto’s spreken voor zich! Randy vindt dat zijn investering het meer dan waard was. In de onderstaande video kan je het hele verhaal van Randy horen.

DEEL dit geniale project met je vrienden op Facebook!

Het brutale eekhoorntje trekt aan de staart van de kat. Wat er dan gebeurt geloof je pas, als je het met eigen ogen gezien hebt!

De politie van Nieuw Zeeland heeft onlangs een nieuwe ‘lift-agenten’ video uitgebracht. Het is een regelrechte internet sensatie aan het worden