in

Zij werd met haar 125 kilo als tiener gepest. Maar je gelooft je ogen niet als je haar nu ziet..

De tienerjaren zijn niet altijd even makkelijk voor iedereen, vooral niet als je 122 kilo weegt. De Australische Josephine Desgrand uit Queensland weet daar alles van.

Toen ze nog maar 16 jaar was, woog ze al 122 kilo. Het belemmerde haar niet alleen tijdens haar dagelijkse bezigheden, ze werd er ook mee gepest.

Omdat ze al jaren op dieet wilde gaan, besloot ze voet bij stuk te houden. Ze deed het allemaal met het eindfeest van haar school als doel. Die zou over 2 jaar plaatsvinden, maar daarvoor moest ze wel even 65 kilo afvallen. En… dat lukte de doorzetter!

Twee jaar later was de tiener namelijk precies 65 kilo afgevallen, zonder operaties. Hoe ze te werk ging? Nou, haar eigen woorden zijn als volgt:

“Twee jaar lang volgde ik een dieet met weinig koolhydraten en geen suiker. Na ongeveer 6 maanden ben ik begonnen met natuurlijke suikers te eten. Ik zie dit niet alleen als een dieet om gewicht te verliezen, maar ik zie het ook als een nieuwe manier van leven. In deze twee jaar heb ik een paar hele moeilijke uitdagingen gehad, maar ik heb ervoor gekozen om door te zetten. Iedereen heeft slechte dagen, laat een misstap nooit het einde van je reis zijn.”

Naast foto’s van haar geweldige transformatie deelt Josephine nu ook tips op het gebied van voeding en beweging.

Ze hoopt dat ze met haar verhaal andere mensen kan motiveren. En wij hebben zo’n gevoel dat dat geen probleem moet zijn.

Weerzinwekkend: moeder veroorzaakt ongeluk én laat haar zoontje achter in de auto..

6 waarschuwingen die je tong je geeft wanneer er iets ernstig mis is met je gezondheid