in

Zij betaalde er de prijs voor, toen een man niet wilde stoppen met het spelen met haar geleidehond

Naarmate de positieve gevolgen van dieren op mensen alsmaar evidenter worden, zien we op openbare plaatsen ook meer servicehonden. Honden, katten, varkens, eenden, noem maar op. Mensen vinden troost bij allerlei soorten dieren. Maar hoewel deze dieren er erg schattig en knuffelbaar uitzien, is het belangrijk om te onthouden dat deze honden een taak te vervullen hebben. En hun taak is niet om het voorwerp te zijn van jouw affectie …

Neem bijvoorbeeld Flynn. Hij is een Australische herder die in 2014 voor de 17-jarige Hailey begon te werken. Flynn is de medische waakhond van Hailey en de hond waarschuwt haar als er een beroerte op til is. Helaas bracht een vreemde Hailey in gevaar toen Flynn van dienst was.

Lees ook  Verpleegster probeert ‘Sneaky’ te zijn, mam maakt foto om te laten weten dat ze alles heeft gezien

Hailey bezocht haar papa op het werk toen een vreemde Flynn begon te aaien. Hailey zei de man meteen om te stoppen, maar die wilde niet luisteren. Deze afleiding zorgde ervoor dat Flynn een aanval van Hailey niet opgemerkt had.

Toen Flynn haar toch waarschuwde was het te laat.

“Ik dacht dat ik tien minuten tijd had om me in veiligheid te brengen en de nodige medicatie te nemen”, zei Hailey. “Helaas was dat niet voldoende.”

“Omdat Flynn op dat moment nog maar zeven maanden oud was, moest hij nog leren om zich niet te laten strelen door vreemden”, legde Hailey uit. “We begrijpen dat onze honden super schattig zijn, maar ze zijn levensbelangrijk voor onze gezondheid en onze veiligheid.”

Lees ook  Verhaal van Gentse patiënte gaat viraal: “Coronavirus is de hel! Ik smeek jullie, doe dit niemand aan”

Servicehonden zijn getraind voor het uitvoeren van specifieke taken. Met hen praten, hen strelen en met hen proberen te spelen kan hen afleiden waardoor je iemands leven in gevaar kunt brengen.

Hailey zegt het zo: “Je doet het toch ook niet met onze rolstoel, dus doe het alsjeblieft ook niet met onze honden.”

DEEL dit zodat mensen weten dat ze servicehonden met gerust moeten laten!

Schoonmaakexpert deelt 14 geniale schoonmaaktrucs. Maak je huis fris voor het voorjaar

De vrouw wilde de oude, steenrijke man volledig uitbuiten. Maar als hij sterft, komt ze van de koude kermis thuis