in

ZIEN: Bridget en André herenigd na vakantie!

Bridget Maasland en André Hazes hebben elkaar weer in de armen gesloten. André was met zijn neef en BFF Djarno op een heerlijke vakantie in New York, maar is zo te zien ook weer erg gelukkig om zijn nieuwe liefde te zien…

De presentatrice plaatst een foto met haar mannetje en plaatst daar twee hartjes bij. Het regent al snel likes en reacties. Ook zanger Dotan is blij voor het stel en schrijft: ”Geniet van elkaar”.

Tijdens zijn vakantie met Djarno plaatste Bridget op Instagram de eerste Instagram-liefdesfoto met André. Op het kiekje kijkt ‘Brazes’ verliefd in de camera en lijken ze dolgelukkig met zijn tweetjes…

LEES OOK!
Dit briefje zal je overhalen om géén kinderen te willen later!

”Maybe it won’t work out. But maybe seeing if it does will be the best adventure ever!” schreef Bridget, ook met twee hartjes, bij dat kiekje.

Vrij vertaald in het Nederlands: ”Misschien werkt het niet, maar misschien wordt kijken of het wél werkt het beste avontuur ooit!”

Het leek een reactie te zijn op het mooie eerbetoon dat André Hazes aan haar heeft laten zetten! Hij zette samen met zijn beste vriend en neef Djarno Hofland de boel op stelten in New York.

In de prachtige stad die nooit slaapt liet André zijn liefde voor Bridget vereeuwigen op zijn lichaam.

LEES OOK!
Dee, ex van Enzo Knol, verbluft Nederland met strand-kiekje!

André en Djarno reisden vorige week af naar de grote stad. Het komische duo heeft daar de tijd van hun leven en delen graag hun avonturen met hun volgers.

Op Instagram plaatst André een video waarin hij een tattoo laat zetten van de skyline van New York op zijn pols (zie bovenstaande video).

Van een betrouwbare bron hebben we begrepen dat de tattoo een bijzondere betekenis heeft. Voor de oplettende kijker, je ziet voornamelijk een brug.

En wat is brug in het Engels…? Juist: Bridge(t)! De presentatrice reageerde met een ‘hartje’ ouder het kiekje van zijn nieuwe aanwinst.


Gloednieuwe look voor Fabiola!

Maxime Meiland showt bikinibody