in

Zielig hondje smeekt in asiel om geadopteerd te worden. Alleen zo kon hij van de dood gered worden.

De hond genaamd JJ deed er alles aan om een beetje aandacht te krijgen. Telkens wanneer er mensen voorbij zijn kennel in een lokaal asiel in Dallas, Texas, liepen strekte hij zijn pootje uit en probeerde hen aan te raken. Het leek wel alsof hij hen iets wilde vertellen.

De negen maanden pitbull werd gevangen nadat hij ronddwaalde op een plaats in Dallas waar wel vaker straathonden en verlaten honden worden aangetroffen.

Die plek is wegens het drukke verkeer echter heel gevaarlijk voor honden. Het is niet de eerste keer dat er op Dowdy Ferry Road een hond wordt aangereden. Op een of andere manier wist JJ te overleven.

Patti Dawson, voorzitter van Dallas DogRRR, vertelde: “De dierenbescherming trof hem daar helemaal alleen aan.

Hij was helemaal uitgemergeld … je kon zelfs zijn ribben zien. Ik weet niet hoe lang hij daar op straat leefde, maar hij wist zich redelijk goed te onderhouden totdat hij eindelijk gered werd.”

Lees ook  15-jarige moeder geeft haar baby op voor adoptie – 35 jaar later staat hij opeens achter haar

Omdat JJ na twee weken nog niet geadopteerd werd, werd de hond op de euthanasielijst geplaatst om ruimte vrij te maken.

Maar dan trok hij de aandacht van een lieve vrouw genaamd Marina Tarashevska. Deze vrouw brengt het asiel regelmatig een bezoekje om honden van de euthanasie te redden.

Toen JJ terug in zijn kooi werd geplaatst en de vrouw wilde vertrekken, stak de hond zijn pootje naar haar uit.

“Hij stak zijn pootje naar buiten en smeekte om gered te worden”, vertelde Tarashevska aan The Dodo.

“Het was zo droevig omdat een asiel een erg beangstigende plek is … Het breekt echt je hart om een hond achter te laten die zo smeekt.”

De vrouw kon JJ gewoon niet aan zijn lot overlaten en besloot om hem tijdelijk te adopteren om hem zo van de dood te redden. JJ doet het elke dag beter en is zijn nieuwe pleeggezin ontzettend dankbaar.

Lees ook  Golfers verminken babybuidelrat met golfclubs omdat ze op golfbaan liep.

Dallas DogRRR, een lokale dierenwelzijnsgroep, zal de hond nog laten nakijken door een dierenarts om zijn gehoor en zicht te verbeteren.

Daar heeft hij momenteel nog een beetje last van. De bedoeling is om hem klaar te stomen voor een eeuwige en liefdevolle thuis.

Wat een aangrijpend verhaal! Het breekt ons hart in duizend stukjes dat er nog zoveel honden in asielen wachten op een nieuwe thuis.

deel dit verhaal als ook jij hoopt dat jij snel geadopteerd wordt in een permanente en liefdevolle thuis!

Zieke bende dwingt hond op loopband te rennen om ‘ultieme vechthond’ te kweken.

Puppy zo klein, uitgehongerd en opgezwollen dat kinderen denken dat ze een rat is.