in

Zie jij wie het is? Ze is nu een van Nederlands bekendste zangeressen!

‘Ik ben niets veranderd’
Als je heel goed kijkt kun je de zangeres wel herkennen in deze foto van vroeger. Inmiddels is ze niet meer weg te denken uit de showbizz. Niet alleen kan ze fantastisch zingen, ook heeft ze de afgelopen jaren vele bekende programma’s gepresenteerd én heeft ze een aantal theaterklussen op haar naam staan.

Denk jij inmiddels al te weten over wie hier het gaat op deze foto?

Lees ook  Experts zeggen dat verborgen-camerabeelden eindelijk de zaak Natalee Holloway op zullen lossen [Zien!]

Duizendpoot
We hebben het natuurlijk over niemand minder dan… Angela Groothuizen! De zangeres, presentatrice én theaterster is inmiddels 58 jaar oud. Bij het grote publiek werd ze bekend als zangeres van de Dolly Dots. Daarnaast heeft ze de afgelopen jaren meerdere RTL-programma’s gepresenteerd en presenteert ze op het moment nog programma’s als Voor ik het vergeet en Spreekrecht. Ook was ze enkele jaren als coach te zien bij het muziekprogramma The Voice of Holland.

Lees ook  Dit meisje merkt iets raar met zijn handen – een paar maanden later horen ze de waarheid

Instagram
De onderstaande foto deelde Angela een aantal maanden geleden op haar Instagram-account waarop zij als klein meisje te zien is. Zelf zegt ze hierbij: “Ik ben niets veranderd #vinnik”. Wij zijn het wel met haar eens, want als je goed kijkt zie je veel van dit schattige meisje terug in Angela.

Vliegvakantie geboekt? Zó zorg je ervoor dat jouw koffer als eerste op de bagageband ligt!

Nies voortaan altijd met je mond open, anders loop je een groot risico!