in

Zeven dagen lang at ze rauwe knoflook op een lege maag. De veranderingen in haar lichaam zijn enorm!

Studies hebben aangetoond dat het eten van rauwe knoflook voor het ontbijt grote invloed op de gezondheid heeft. Het verbetert de werking van het immuunsysteem en verlaagt de bloeddruk.

Als je knoflook op een lege maag eet, vernietig je alle bacteriën en het verbetert de werking van een groot aantal belangrijke organen. Welke met name? Lees het hieronder!

Waarom zou je een teentje knoflook op een lege maag eten?

Het eten van knoflook op een lege maag verlaagt de bloeddruk aanzienlijk en voorkomt hart- en vaatziekten. Het verbetert ook de werking van de blaas en de lever. Het voorkomt bovendien maag- en spijsverteringsproblemen. Het helpt bij diarree, constipatie en zelfs aambeien. Recente studies hebben aangetoond dat het de aanmaak van serotonine bevordert, het hormoon dat verantwoordelijk is voor het emotionele welzijn. Mensen die problemen hebben met hun zenuwen en onder stress leven, kunnen er veel baat bij hebben.

Lees ook  'Schutter Dayton hield op school lijstjes bij wie te vermoorden en wie te ver krachten’

Wat nog meer?

Knoflook reinigt het lichaam en bestrijdt diverse parasieten en wormen. Het stimuleert de afvoer van toxinen, voorkomt diabetes en ziektes die betrekking hebben op het cardiovasculaire systeem. Het versterkt het immuunsysteem, voorkomt verkoudheid, griep en allerlei luchtwegaandoeningen. Het neutraliseert vrije radicalen en bevat veel vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een mooi uiterlijk van de huid.

Rauwe knoflook is het meest effectief. Als het wordt blootgesteld aan hoge temperaturen verliest het tot wel 90% van zijn waarde! Hoewel de smaak en geur niet echt prettig zijn, is het de moeite waard om je afkeer te overwinnen en het te eten, omdat de voordelen ervan voor het lichaam enorm zijn.

Lees ook  Silvia na scheiding Raymond van Barneveld: ‘Ik heb serieus zelfmoord overwogen’

Drankje voor ademhalingsproblemen:

Ingrediënten:

een liter water,
200 gram knoflook,
700 gram bruine suiker

Bereiding:

Kook het water en doe er de geperste knoflook in. Voeg de suiker toe en roer tot het oplost. Drink in geval van ademhalingsproblemen 3 eetlepels per dag.

Je zult op pagina drie een drankje vinden voor de behandeling van verkoudheid en astma.

Voor een loopneus en astma:

Ingrediënten:

40 gram knoflook,
100 ml gedistilleerde drank

Voorbereiding:

Hak de knoflook fijn, doe het in een fles en giet er de alcohol overheen. Schud het flink en laat het een paar dagen staan. Voeg 15-30 druppels van dit extract toe aan wat warm water en drink het elke ochtend.

Donkere man rijdt vol door begrafenisstoet en probeert daarna onschuldige man in elkaar te timmeren

Familie kapot van verdriet nadat hun kleine meisje gedood werd door hun nieuwe hond.