in

Zet de zonnebril maar op: komend weekend volop zon

Het wordt een prachtig weekend met volop zon
Zet de zonnebril maar op en zoek maar gauw een terrasje op, want het komende weekend schijnt er weer een heerlijk voorjaarszonnetje. De zon maakt overuren en in het zuiden van het land kan het wel 15 graden worden, wat bijna tien graden zachter is dan normaal, zo zegt Weeronline.

Het wordt vooral zaterdag prachtig weer.

Vrijdag
We gaan zonnig het weekend in, maar op vrijdagochtend zal het er nog niet zo uitzien. De dag begint grijs en mistig, maar wees gerust, de zon breekt later op de dag voor. Tegen de middag is het heerlijk weer met een lekker zonnetje, waardoor het 9 tot 14 graden is. In het zuiden kan de temperatuur oplopen tot wel 15 graden. Ook de nacht is zacht, ongeveer 6 graden, maar mistig. Oppassen dus als je de weg op gaat!

Lees ook  Vrouw schiet haar eigen man neer, omdat hij de kat had geslagen

Zaterdag
Ook zaterdag begint de dag niet erg zonnig, ook dan hangen er mistbanken en lijkt het een grijze dag. Maar ook dan zal de zon rond de middag doorbeken, waardoor het ook dan weer in het zuiden wel 15 graden kan worden. Vooral in de middag schijnt er dus een heerlijk lentezonnetje. De nacht is fris en helder, waardoor het op de grond een beetje kan vriezen.

Lees ook  Chantelle (20) ver kracht en keel overgesneden

Zondag
Ook zondag wordt een prachtige lentedag. De temperatuur is 10 graden hoger dan normaal is rond deze tijd van het jaar, dus geniet er maar volop van. Normaal gesproken is het nu 5 tot 6 graden, dit weekend 12 tot 13. Ook na het weekend blijft het weer zacht en zal er weinig neerslag vallen. Weeronline voorspelt vooralsnog geen winters weer, dus de zachte dagen houden nog even aan!

Ex-minnares Pechtold, Anne Lok, bevallen van een zoon

Acht jaar cel en tbs geƫist voor doden en in stukken hakken Julia