in

Zestig jaar lang houdt een vrouw een hoop geld verborgen in een kast. Op een dag vertelt ze haar man hoe ze aan dat geld kwam.

Een koppel is al 60 jaar getrouwd. Ze zijn altijd eerlijk tegen elkaar geweest en hielden zo hun huwelijk gedurende al die jaren in stand. Ze praatten altijd openlijk over alle dingen des levens en hadden geen geheimen voor elkaar. Nu ja, bijna geen geheimen.

De vrouw had namelijk een schoendoos in een kast verborgen en daarin zat geld, veel geld. Ze had haar man uitdrukkelijk gevraagd de doos nooit open te maken en zelfs geen vragen te stellen.

De man vond het allemaal niet zo belangrijk en vergat de doos. Maar op een dag werd zijn vrouw ziek. De dokters hadden slecht nieuws. Ze zou niet veel tijd meer te leven hebben. Ze vroeg haar man om de doos naar haar ziekenbed te brengen. Het was tijd om te kijken wat erin zat. De man kon zijn ogen niet geloven. In de doos zat 95000 dollar en twee gehaakte speelpoppen.

Lees ook  Tragisch: Bethany (22) werd gedood door haar eigen honden

“Toen we pas getrouwd waren,” legde de vrouw uit, “zei mijn grootmoeder tegen me dat het geheim van een goed huwelijk is om nooit ruzie te maken. Ze zei dat als ik me ooit kwaad zou maken op je, dat ik dan een pop moest haken.”

De man was diep onder de indruk. In de doos lagen slechts twee poppen. Dat betekende dat zijn vrouw zich dus maar twee keer druk had gemaakt in hem, en dat in 60 jaar huwelijk!

Lees ook  Twan Huys reageert op indringer-incident

Maar al dat geld? Het was tijd dat de vrouw uitlegde waar dat vandaan kwam! “Liefste,” zei hij tegen haar, “ik begrijp het nu van die poppen. Maar waar komt in hemelsnaam al dat geld vandaan?”

“Ah ja, dat,” antwoordde zijn vrouw. “Dat is het geld dat ik verdiende door alle andere poppen te verkopen!”

Geduld en geduld en nog meer geduld, dat is het geheim van een goed huwelijk. In plaats van ruzie te maken, kan je beter wat tijd voor jezelf nemen en iets productiefs doen. Je wordt er mogelijk nog rijk van ook!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Aap neemt pasgeboren baby mee: Baby’tje dood teruggevonden

Als je vriend ooit deze 4 dingen doet, dump hem dan zo snel mogelijk…