in

Zeehondjes doodgeknuppeld om worsten van te draaien.

In het oosten van Rusland is de verkoop van zeehondworst toegestaan en dierenliefhebbers roepen nu op tot een verbod.

De worsten worden gemaakt door een bedrijf in de Magadan regio in Rusland. Naar verluidt zouden er ongeveer 140 zeehondjes d*odgeschoten of d*odgeknuppeld zijn om de controversiële worsten van te maken.

Het vlees van de dieren wordt gebruikt om een soort paté van te maken, alsook worsten.

De plaatselijke overheden verklaarden: “Zeehondenvlees smaakt niet alleen goed, het is ook gezond. Het is caloriearm en heeft een hoge voedingswaarde.”

Lees ook  Papa ziet dat zijn paard zich vreemd gedraagt, dus benadert hij hem voorzichtig. Dan kan hij zijn ogen niet geloven

Vasily Borisov, een ondernemer van het bedrijf, verdedigde de productie en zei dat zijn bedrijf vorig jaar 10.000 blikken zeehondenvlees produceerde.

Maar de woede van dierenliefhebbers leidde tot een petitie gericht aan president Poetin om de verkoop te verbieden en ze omschrijven de praktijken als ‘primitief en immoreel’.

“Er bestaat absoluut geen noodzaak om zeehonden te doden voor hun vlees. Het zijn hoog ontwikkelde zoogdieren”, zei Olga Salnikova, oprichter van de Change.org petitie.

Lees ook  10 dingen die je absoluut NOOIT met je hond moet doen

Meer dan 160.000 mensen ondertekenden de petitie en dringen erop aan dat ‘zeehonden geen worsten’ zijn.

Ilya Volodin, een zoöloog, zei: “Het slaat nergens op om worst te maken van zeehonden omdat het goedkoper en gemakkelijker is om het van koeien te maken.”

DEEL dit bericht als ook jij vindt dat deze praktijken verboden moeten worden!

Nicolette van Dam bezorgt man de schrik van zijn leven

Ex-vriendje bijt lip van studente af zodat zij en iedereen voor altijd aan hem herinnerd zal blijven