in

Ze zijn al 80 jaar beste vriendinnen en verhuizen nu naar hetzelfde verzorghuis: “blijven babbelen en giechelen”

Al bijna 80 jaar zijn ze elkaars beste vriendinnen en een tijdje terug verhuisden Olive Woodward en Kathleen Saville (beide 89 jaar oud) naar hetzelfde verzorghuis.

“Ze blijven babbelen en giechelen. Het is zo aandoenlijk, ze houden oprecht van elkaar en dat kun je zien,” vertelde Sally Tebett van verzorghuis aan de BBC.

Als kind praat je vaak met je beste vriendin over wat jullie gaan doen als je groot bent. Echter, om verschillende redenen raken mensen elkaar uit het oog, naarmate de jaren verstrijken. Dit is echter nooit het geval geweest voor Olive en Kathleen.

De Lidl verkoopt nu ‘Fanwear’, compleet outfit kost geen drol!

Ze ontmoetten elkaar in 1941, toen ze allebei 11 jaar oud waren. Op dat moment gingen ze naar dezelfde school in het Engelse Nottinghamshire. De twee werden vriendinnetjes, omdat ze allebei dol waren op spelletjes spelen en jongens in de klas plagen. Sindsdien zijn ze beste vriendinnen.

Vanaf dat moment hebben ze nooit langer dan op 10 minuten loopafstand van elkaar gewoond. Toen ze beide ouder werden en trouwden, werkten hun echtgenoten voor hetzelfde bedrijf, waardoor ze naar dezelfde buurt verhuisden.

Te water geraakte jongeren na twee uur zwemmen veilig aan wal: boot nog zoek

Helaas zijn hun echtgenoten inmiddels overleden. Kathleens man overleed verleden jaar, waarna ze de eerste was om in het verzorghuis te gaan wonen. Olive verloor haar partner in 2004 en woonde op zichzelf. Totdat ze besloot om haar beste vriendin gezelschap te gaan houden.

“Als Olive als eerste vertrekt, komt ze terug om me op te halen. We zullen vrienden in de hemel zijn,” vertelde Kathleen aan de BBC.

Wat een geweldige band! Het is hartverwarmend om zo’n mooie vriendschap te zien.

Moeder vertelt dochter (14) dat ze plastische chirurgie moet ondergaan, want “lelijke mensen bereiken niets”

Jaimie Vaes heeft ze er heerlijk losjes bij hangen in haar bikini