in

Ze wilde net het ja-woord geven totdat iemand keihard schreeuwt: ONGELOOFLIJK!

Je trouwdag moet natuurlijk perfect zijn, want je trouwt maar een keer. Alles moet kloppen van de bloemen tot het nummer waarmee je de zaal binnenkomt. Heb je echt leuke vrienden? Dan kan je trouwfeest pas echt een knaller worden.

De vrienden van Neil en Tricia uit Amerika gingen net iets verder dan het regelen van een normale ceremonie en huurden een flashmob band in. Hun verrassing bewoog iedereen tot tranen toe. Net op het moment dat de twee tortelduifjes elkaar het ja-woord willen geven weerklonk er een stem vanuit de zaal. Niemand was natuurlijk tegen hun huwelijk, maar wel voor een adembenemende flashmob.

Lees ook  19 foto’s die laten zien dat shoppen met je vrouw het ergste is wat je kan overkomen

De verassing was tot de details goed uitgewerkt en Tricia kon haar ogen niet geloven. Dit was een verrassing die ze nooit meer zou vergeten! Hun familieleden en beste vrienden hadden de handen in elkaar geslagen om hen een weldoordachte en emotionele verrassing te schenken en dat is prima gelukt vind je ook niet? Bekijk hieronder de beelden!

Lees ook  Klein meisje mag niet mee op schoolreis, omdat ze 1 dag afwezig was in verband met de begrafenis van haar moeder

Ze laat haar dochter 9 dagen alleen met een dode baby, omdat ze het te druk had met andere dingen

Ouders rijden met hun te vroeg geboren baby naar huis. Als ze omkijken zien ze iets WONDERBAARLIJKS!