in

Ze wilde de grootste borsten ter wereld hebben. Als je ziet hoe ze er nu uitziet, valt je mond wagenwijd open.

De 28-jarige Martina Big is een voormalige stewardess uit Duitsland die in 2012 voor een modellencarrière koos. Aangemoedigd door haar vriend wil ze haar lippen laten opspuiten en haar borsten vergroten. Maar bij aanvang van de operaties gebeurt er iets dat haar leven voorgoed zal veranderen.

Martina ontwikkelt een voorliefde voor cosmetische chirurgie en de operatie stapelen zich op. Ze raakt verslaafd aan de drang om haar lichaam steeds weer te veranderen en aan te passen.

“Aanvankelijk wilde ik eruitzien als Pamela Anderson of Katie Price”, zei ze. “Maar algauw besefte ik dat ik iets anders wilde. Die vrouwen hebben namelijk niet genoeg vorm.”

En met vorm bedoelt Martina “borsten.” Ze zou haar borsten geleidelijk laten vergroten tot op het punt dat ze de grootste borsten van Europa had.

Lees ook  Als door een wonder ontwaakt ze uit haar coma. Dan vertellen artsen haar het nieuws wat niemand aan zag komen

In totaal spendeerde Martina ongeveer 60.000 euro aan haar operaties.

Maar dat is nog niet alles. Martina wil haar lichaam nog meer laten ombouwen. Haar droom? Een exotische Barbie worden.

Om dit doel te bereiken ondergaat de vrouw melanine injecties in haar huid. Thuis ligt ze constant onder de zonnebank.

Het is haar bedoeling om een echt zwarte kleur te bereiken. “Ik hou van het contrast tussen mijn blonde haren en mijn donkere huid. Ik hou van de reacties van de mensen. Ik zie hun ogen zo verwijden als ik voorbijkom. Je leest zo op hun gezichten: ‘Hoe is dat mogelijk?’”

“Ja, ik heb de huidskleur van een Afrikaanse, maar ik pretendeer geen zwarte vrouw te zijn. Ik heb een eigen, unieke look van Barbie met een donkere huidskleur, platinablond haar en extreme vormen.”

Lees ook  Heb je ook zo’n last van hielkloven? Gebruik dan DEZE natuurlijke middeltjes en je bent er zo vanaf!

Martina is nog niet van plan om te stoppen. Haar borsten hebben zelfs een pomp: Op die manier kan ze de omvang van haar borsten zelf aanpassen.

Binnen enkele maanden zijn haar billen aan de beurt. En ook haar huid moet nog donkerder. Haar vriend is haar vurigste fan en moedigt haar aan: Ook hij heeft zijn haren blond laten kleuren en onderging eveneens enkele melanine injecties.

Hij is erg trots op zijn vriendin: “Ik ben de vriend van de vrouw met de grootste borsten van Europa. Wij streven dezelfde droom na en Martina wordt met de dag mooier.”

Bekijk deze bijzondere dame in de onderstaande video en DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Een meisje valt flauw van uitputting. De marteling die ze 2 uur lang van een man moest ondergaan, wekte bij honderden verontwaardiging op.

10 dingen die je absoluut NOOIT met je hond moet doen