in

Ze werd ver-kracht door haar eigen familie. Maar deze moedige mama weigert haar baby te aborteren

Wendi Lubin ging haar hele leven gebukt onder emotioneel en fysiek misbruik van haar ouders. Maar met nog zes maanden te gaan totdat ze zou afstuderen en een beurs op zak voor de Howard Universiteit in Washington DC, wist ze dat er betere tijden zaten aan te komen. Maar toen namen haar ouders een beslissing die het leven van deze 17-jarige meid voorgoed zou veranderen.

Twee weken voor haar achttiende verjaardag werd ze gedwongen om het ouderlijk huis te verlaten en in te gaan wonen bij twee mannelijke familieleden die bekend stonden omwille van geweld tegen vrouwen. Wendi smeekte haar ouders om van gedacht te veranderen, maar tevergeefs. Ze zocht elders onderdak, maar eveneens zonder succes. Ze werd gedwongen om gedurende vier maanden lang bij deze gewelddadige mannen te wonen.

Daar moest ze het ergst denkbare doorstaan. Ze werd van haar maagdelijkheid beroofd nadat ze brutaal aang*rand en ver-kracht werd. Ze werd op alle mogelijke manieren fysiek misbruikt. Wendi leed in stilte omdat de mannen haar met de dood hadden bedreigd als ze zou praten.

Lees ook  Mathijs (25) reed 86-jarige fietser dood, maar is vergeven door familie: ‘We zijn niet boos’

Wendi doorbrak het stilzwijgen toen een dokter tijdens een routineonderzoek onthulde dat ze zes weken zwanger was.

Wendi kreeg drie opties: 1. Abortus, 2. Adoptie en 3. Haar baby houden. Haar ver-krachter drong aan op een abortus. Haar ouders drongen aan op adoptie. Maar Wendi koos voor het leven en besliste om de baby te houden, zeker nadat ze de echografie had gezien, wilde ze de baby voor geen geld van de wereld adopteren.

“Van zodra ik de echo had gezien, besefte ik dat er menselijk leven in me zat. Ongeacht wat er ook zou gebeuren, ik kon het niet over mijn hart krijgen om dit leventje te beëindigen, ondanks de barbaarse dingen die ze met me gedaan hadden. Ik achtte mijn baby nooit verantwoordelijk.”

Op amper 19-jarige leeftijd en zonder steun, beviel Wendi van haar dochter Valencia Marie. En ondanks dat ze ver-kracht werd door haar eigen familie en het kind alleen zou moeten opvoeden, wist ze dat elk leven prachtig is. Ze zag haar baby eerder als een ongelofelijke zegen. Ze schreef hierover:

Lees ook  Medewerkster van kinderdagverblijf verbrandde 5 kinderen met lijm.

“Ik ben zo dankbaar om moeder te zijn. De grootste zegen in mijn leven is mijn dochter. Dit prachtig, intelligent kind blijft me telkens weer verbazend. Elke dag word ik steeds meer verliefd op haar persoonlijkheid, charme en energie. Moeder zijn is een geschenk dat steeds blijft geven. Ik leer elke dag meer over mijn dochter, terwijl zij mij leert kennen. Ik wacht op de dag dat ik met nog meer kinderen gezegend zal worden.”

Er werd een onderzoek gestart naar de man die haar ver-krachtte en hij werd uiteindelijk veroordeeld voor zijn misdrijven. Wendi ging uiteindelijk naar een hogeschool en behaalde een diploma Medische Administratie. Ze werkt nu aan haar Bachelor en wil ook haar Master behalen om ooit in een ziekenhuis aan het werk te kunnen gaan.

We wensen deze dappere meid in de toekomst niets dan goed en heel veel geluk toe!

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden op Facebook!

Haar nagels waren alles voor haar – tot het noodlot ongenadig toesloeg.

Babymeisje blijkt miskraam te zijn en leeft nog 2 uur in de armen van mama voordat ze overlijdt