in

Ze werd Mis-bruikt, vernederd en mis-handeld… Ze werd zwanger toen ze amper 13 jaar oud was! Je hoeft niet te raden wie ze nu is!

In 1954 werd in Mississippi een Afro-Amerikaans meisje geboren. Haar moeder verliet haar kort na de geboorte, en haar grootmoeder zorgde voor haar. Ze leefden in extreme armoede. Ze kon zich zelfs geen kleding veroorloven. Het meisje droeg kleding die gemaakt was van aardappelzakken. Hierdoor werd ze vaak belachelijk gemaakt door haar leeftijdgenoten. Haar oma behandelde haar verschrikkelijk. Ze werd regelmatig mishandeld. Ze moest boomtakken afbreken die later werden gebruikt om haar pijnlijk te straffen.

Toen ze 6 was, nam haar moeder tijdelijk de zorg voor haar over. De vrouw had liever haar jongere zus en liet het meisje niet in haar huis slapen. Ze lag als een hond op de deurmat…

De echte nachtmerrie kwam toen ze 9 jaar oud was. Haar oom, een neef en een vriend van de familie verkr*chtten haar op brute wijze. Vanaf dat moment begon dat op regelmatige basis te gebeuren… Ze vroeg om hulp, maar niemand geloofde haar.

Lees ook  Rico heeft misofonie: 'Hij kan niet tegen tikken, smakken, en zelfs ademen'

Toen ze 13 was liep ze weg van huis. Kort daarna bleek ze zwanger te zijn. De jongen werd te vroeg geboren en leefde amper twee weken. Onze heldin stortte volledig in. Lange tijd kon ze niet meer verder. Toch besloot ze om niet op te geven en te vechten voor haar eigen geluk en een fatsoenlijk leven.

Ze verhuisde naar Nashville, aan haar vader. Leven met hem was ook niet gemakkelijk. Hij legde haar een streng regime en discipline op, maar hij was een van de mensen die om haar gaven. De tiener besloot een opleiding te volgen. Dag na dag maakte ze grote vooruitgang en ze kreeg als student hoge cijfers.

Ze ging naar een middelbare school waar alleen witte kinderen werden onderwezen. Het was erg moeilijk voor haar, maar ze wilde ten koste van alles bewijzen, dat ze iets waard was. Door haar enorme doorzettingsvermogen en motivatie, werd zij door de universiteit van haar dromen geaccepteerd.

Lees ook  Marga (25) Verloor 13 kilo in amper 100 dagen: “Vier dingen uit mijn menu geschrapt”

Later werd ze de jongste en eerste Afro-Amerikaanse nieuwlezeres. De kijkers werd meteen verliefd op haar, en haar populariteit groeide in een verrassende tempo. Ze begon met haar eigen show, die meer dan 20 miljoen kijkers trok! Het meisje dat gekleed ging in een aardappelzak werd op de leeftijd van 32 jaar miljonair en een van de meest invloedrijke vrouwen in de wereld.

Dit arme kleine meisje is de legendarische Oprah Winfrey van de televisie!

Sommigen zeggen dat haar biografie is verzonnen, en de auteur heeft niets verteld dat licht op dit verhaal zou werpen.

Moeder belt loodgieter om wasmachine te herstellen, maar zijn ogen niet geloven wanneer hij ziet wat hij vindt onderaan…

Na Tien Jaar Durfden ZE In De Bunker In Hun Tuin Te Kijken! Kijk Eens Wat Ze Hebben Gevonden!