in

Ze Weigerde Om Haar Nummer Te Geven, Maar Toen Hij Veranderde In Een Beroemdheid, Werd Ze Gek!

Waar is een vrouw naar op zoek in een man? Een knap gezicht? Geweldige persoonlijkheid? Aardige houding? Goed gevoel voor humor? Ik hoor vaak mannen grappen maken over dat dames vallen voor geld en roem. Sommige mannen zeggen dat ze ieder prachtig meisje kunnen krijgen dat ze zouden willen zelfs als ze zelf niet zo jong en knap zijn; als ze maar in een erg mooie en dure auto rijden of een bekende familie naam hebben. Helaas is er enige waarheid daarin.

Ik heb er een hekel aan om het toe te geven, maar er is een groep vrouwen die direct zouden vallen voor mannen gewoon omdat ze rijk en beroemd zijn … zoals het meisje in het filmpje.

Lees ook  Achter deze prachtige baby schuilt een verschrikkelijk verhaal

Coby Persin is een acteur en model die zijn eigen YouTube kanaal heeft met daarop verschillende soorten pranks. In een van zijn laatste sociale experimenten kleedde Coby zich al een normale student waarna hij naar verschillende knappe meisjes loopt en een conversatie met hen aan gaat. Hij wilde zien of het meisje hem haar telefoonnummer zou geven, maar hij werd afgewezen dus wenste hij haar geluk en vertrok.

Een aantal minuten later, mede door de hulp van een paar nep fans en fotografen, kwam Coby terug op de plek met een wraakactie! Het meisje werd gek toen ze Coby terug zag komen in een luxe auto met verschillende bodyguards. Ze merkte niet eens op dat het dezelfde jongen was die ze 45 minuten eerder afgewezen had. Nadat ze de fans en de mensen van de media zag probeerde ze dichterbij te komen, gaf haar nummer erg achteloos, zei ja om met hem terug naar zijn hotel kamer te gaan en ontkende schaamteloos dat ze een vriend had! Wat vind jij van deze prank? Wat denken jullie over de houding van dit meisje? Deel je mening in de reacties.

Lees ook  Pasgeboren baby weigert te eten, dagen later ontdekt familie het gruwelijke

Mama Houdt Haar Pasgeborene Vast. Wanneer Ze Ziet Wie Door De Ziekenhuisdeuren Loopt? Ik Huil!

Ze Zwierf Over De Straten Voor Jaren – En Verborg Een Gruwelijk Geheim De Hele Tijd