in

Ze vindt een ongebruikelijk groot ei onder haar kip. Voor de camera breekt ze het open in de wetenschap dat het viraal zal gaan

Als je zoals mij bent, breek je elke ochtend wel een eitje open. Ik spreek niet voor iedereen, maar als ik geen twee of drie eitjes bij het ontbijt heb gehad, kan ik niet aan mijn dag beginnen. En omdat ik al als kind eieren leerde breken, is er niets bijzonder meer aan.

Maar de 64-jarige Maria Gloria de Souza had de ervaring van haar leven toen ze naar haar kippenhok ging en ontdekte dat een kip een extra groot ei had gelegd. Hoewel Maria al 20 jaar kippen houdt, had ze zoiets nog nooit gezien en dit gigantische ei moet een zeer pijnlijke bevalling geweest zijn.

Lees ook  56-jarige vrouw vermoordt de verkrachter van haar dochter – en krijgt geen gevangenisstraf.

Het ei was drie keer zo groot als een normaal ei. En omdat het zo anders was, vermoedde Maria dat er iets heel speciaal inzat. Toen ze het openbrak, zag ze de waarheid – er zat echt een verborgen schat in dit ei. Bekijk de onderstaande video om te ontdekken wat Maria in dit gouden ei …

Lees ook  Mieneke’s (102) geheim om oud te worden: ”eet elke avond chips”

Maar voor het open te breken, deed ze een beetje onderzoek. Ze legde het op de weegschaal en zag dat het wel 170 gram woog! Toen ze de inhoud in een schaaltje goot, zag ze een eierdooier en eiwit EN een ander heel ei!

Heb jij al zo’n groot ei gezien? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Ze hoort kattengegil uit een huis komen. Als ze er naar binnen gluurt, belt ze meteen de politie

Baby heeft zoveel haar, dat vreemden denken dat het een pruik is