in

Ze verloor haar been omwille van iets dat ons elke dag overkomt.

De 16-jarige Hannah Moore uit het Engelse Stalbridge heeft door een ongelukje met het sporten al een jaar last van een ingegroeide teennagel. De voet van Hannah wil maar niet genezen. Omdat ze altijd veel aan sport had gedaan, is ze wel gewend aan lichte pijn en denkt er verder niet over na. Maar als de pijn in haar voet ondraaglijk wordt, raadpleegt ze toch een arts.

Als Hannah eindelijk bij de dokter terechtkomt, is haar voet er zo slecht aan toe dat alleen nog een operatie kan helpen. Aanvankelijk verloopt alles volgens plan. De voet van Hannah lijkt te genezen. Maar na een paar dagen komt de pijn opnieuw opsteken, heviger dan ooit tevoren. Haar voet begint ook te zwellen en verliest zijn kleur. Hannah weet meteen dat er iets goed fout is.

De dokters zien echter niet meteen tekenen van een infectie en geen enkele test wijst uit waarom haar voet zo zwart is en vol schubben zit. De dokters proberen steeds maar nieuwe medicijnen en behandelingen maar niets helpt. Ondertussen wordt het zo erg dat er een gat begon te groeien in haar voet. Ze moest opnieuw onder het mes.

Lees ook  Gaby Blaaser verklapt hoe vaak ze het per maand doet..

Hannah houdt zich ondertussen sterk en houdt zich aan de instructies en adviezen van de dokters. Tegelijk wil ze ook haar leven terug en terug aan sport kunnen doen: “Drie jaar leef ik al in deze nachtmerrie. Het is toch te gek hoe zeer mijn leven veranderd is door een domme ingegroeide teennagel.”

De wanhoop nabij vraagt ze de dokters of een amputatie tot de mogelijkheden behoort om zich van de pijn te verlossen. De artsen zijn geschokt en zeggen dat ze als medicus dergelijke ingreep niet kunnen goedkeuren. Het was onnodig en niet zonder risico’s. Ze raden het Hannah uitdrukkelijk af. Bovendien zou de verzekering deze ingreep ook niet dekken.

Maar Hannah is vastbesloten. Ze heeft al drie jaar van haar leven verloren en wil gewoon dat het lijden eindelijk ophoudt. Ze negeert de raad van de artsen en wil de ingreep toch doorvoeren. Ze betaalt de benodigde 5.000 dollar uit eigen zak. En ze is blij dat ze het heeft gedaan.

Lees ook  Hartverwarmende actie: om dwerggroei gepeste Quaden (9) mag naar Disneyland

De operatie is een succes! Voor Hannah begint nu eindelijk een pijnvrij en vrij leven. Ze heeft geen ogenblik spijt: “Met mijn voet kon ik niets meer doen van de dingen waar ik van hield in het leven. Mijn been laten amputeren, was de beste beslissing die ik ooit genomen heb.”

Ondertussen heeft Hannah een prothese, waar ze niet alleen mee kan wandelen, maar waarmee ze zelfs kan fietsen en aan gevechtssport doet. Ze heeft haar leven weer compleet in handen en wil in 2020 zelfs aan de Paralympics meedoen. Zo ziet een echte vechter eruit!

Ongelofelijk dat een eenvoudige ingegroeide teennagel uiteindelijk haar been kostte. Maar ze is ontzettend sterk en toont hoe groot haar doorzettingsvermogen en vechtlust zijn. Ze zal haar doel wel bereiken, want ze heeft alvast het hart van een grote kampioene!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden en laat ingegroeide teennagels alsjeblieft meteen verwijderen.

Je zal geschokt zijn als je ziet wat het enorme tandbederf bij dit kind heeft veroorzaakt!

Zijn buren dachten dat hij gek was toen hij zijn huis hiermee omringde. Maar nu wensten ze dat zij ook zoiets hadden