in

Ze verhuizen en laten hun hond huilend bij de deur achter. Maar enkele momenten later… Lieve hemel!

Een klein hondje zat in een hoekje van zijn huis te huilen, zich afvragend waarom de deur niet meer werd opengedaan voor hem. Wat hij niet wist was dat de deur nooit meer zou opengaan. Zijn eigenaars waren verhuisd, en hij was gewoon achtergelaten. Een buur merkte het hondje op en legde uit: “Mijn buur is deze ochtend verhuisd en liet deze arme gewoon aan zijn lot achter. Hij zit de hele dag bij de deur te huilen en te krabben. Ik kan hem helaas zelf niet houden. Kan iemand hem een nieuwe thuis geven?”

Lees ook  Overleden gedumpte hond Batman krijgt 'hufterproof'-monument in Rijswijk

De post ging snel viraal en wekte de belangstelling van verschillende Facebookgebruikers. De vrouw die de hond zag was Shirley Martindale-Horner. Ze pikte de hond op en bracht hem naar de kapster.

De hond zonder naam voelde zijn eerste menselijke contact nadat hij werd achtergelaten in de enige thuis die hij ooit kende.

Lees ook  Man adopteert een ongewild asielkatje. Maar het is wat ze elke dag voor het slapengaan doen dat echt onbetaalbaar is!

Kort na deze knipbeurt, deelde Shirley deze foto. Hoe schattig!

Dankzij de kracht van de sociale media vond deze hond, nu Aubrey genaamd, een nieuwe thuis – en nieuwe baasjes en vriendjes.

Shirley zegt dat haar deur voor deze hond altijd zal blijven openstaan. Nooit zal deze schattige hond nog in de steek gelaten worden.

Wat een happy end voor zo’n tragisch verhaal. DEEL dit bericht met elke hondenliefhebber die je kent!

Moeder en haar babymeisje lopen naar een geit toe. Hun “gesprek” ging binnen een dag viraal

Agressieve hond stond op de nominatie om afgemaakt te worden, maar 1 vrouw smeekte om hem toch nog een kans te geven