in

Ze trokken het rijbewijs van de 98-jarige vrouw in, omdat ze “te oud” was. Wat ze toen deed schokte iedereen!

Dit is het verhaal van een hele bijzondere vrouw, Evelyn. Ze is 98 jaar oud en woont in een aanleunwoning bij een verzorgingstehuis. Net als veel andere ouderen kreeg ze te horen dat ze “te oud” was voor bepaalde dingen, zoals autorijden. Dit ondanks het feit dat zij een uitstekende chauffeuse was zonder ooit een ongeluk te hebben gehad.

Lees ook  Volgende week kans op hittegolf: 'Tropische dagen komen eraan'

Evelyn verloor hiermee veel van haar onafhankelijkheid en vrijheid, en dit bezorgde haar veel ongemak en verdriet. Op een gegeven moment stopte de bus die de bewoners van het bejaardenhuis iedere week naar de supermarkt bracht ermee. Dit was omdat er bezuinigd moest worden. Toen had Evelyn er schoon genoeg van.

Ze besloot om iedereen te laten zien dat ze niet “te oud” was, en ze veroverde haar onafhankelijkheid terug. In deze video zien we hoe ze dit voor elkaar kreeg, en dit is geweldig inspirerend.

Lees ook  Vrouw spotte vis met raar 'menselijk gezicht' op zijn kop

Bekijk Evelyn’s geweldige reis naar haar onafhankelijkheid hieronder, en deel deze video met je vrienden als je het initiatief van deze 98-jarige net zoveel waardeert als wij!

De te vroeg geboren baby is bang. Dan haakt een kraamverpleegster een speeltje voor haar

Zwangere moeder staat op het punt te bevallen, dan komt er iemand binnen en eist ze dat de echtgenoot de zaal verlaat