in

Ze stuurde nog een berichtje naar haar moeder. Enkele uren later waren Natalie en haar vriendin dood. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte….

“Ik voel me niet goed, mama”, stuurde Natalie nog naar het thuisfront. De Britse toeriste en haar Canadese vriendin Abbey waren aan het backpacken door Cambodja en voelden zich beiden niet echt lekker. Ze wilden niet naar de dokter en zouden het wel uitzweten in bed, maar de twee zouden nooit meer wakker worden.

De 22-jarige Britse toeriste Natalie Jade Seymour en haar 27-jarige Canadese vriendin Abbey Gail Amisola werden dood teruggevonden in hun hostel in het Cambodjaanse stadje Kampot. Momenteel wordt ervan uitgegaan dat ze overleden zijn nadat ze tabletten van een plaatselijke apotheek genomen hadden voor hun misselijkheid.

De moeder van Natalie, de zestigjarige Wendy, zei dat haar dochter haar enkel nog gestuurd had dat ze zich niet goed voelde en iets zou halen dat haar beter zou maken. Het volgende bericht dat ze kreeg was dat van de politieagent die aan haar deur stond om de vrouw in te lichten over de dood van haar dochter.

Lees ook  Temptations Roger onthult ware reden achter deelname met Laura

“De hotelmanager had hen verteld om naar een dokter te gaan. Ze besloten dat het wel over zou gaan na een nachtje slapen, alleen zijn ze nooit meer wakker geworden”, vertelt de vrouw. “Dat hoop ik althans. En daarna zijn ze gevonden, maar ik weet niet door wie.”

“Op dit moment liggen hun lichamen in het mortuarium, en ze zullen overgebracht worden, maar dat zou drie dagen kunnen duren. Ik weet niet of ze een autopsie willen doen om de doodsoorzaak te bepalen, omdat niemand iets weet.”

Lees ook  Bejaard echtpaar pleegt zelfmoord - Hij ging dood zij werd wakker in het ziekenhuis..

“Ze verbleef in het Monkey Republic Guesthouse, samen met haar vriendin. Ze bezochten verschillende mooie plekken, ze hield ervan om dat te doen. Elke dag vertelde ze ons waar ze heen ging en wat ze zou gaan doen. Ze wilde echt reizen en wilde gewoon even weg van het werk”, klinkt het nog.

Beide jonge vrouwen zouden gevonden zijn door een medewerker van het hostel, maar dat is niet zeker. Ze werden nog naar het plaatselijke ziekenhuis gevoerd, maar alle hulp kwam te laat. Ze zouden al overleden zijn geweest toen ze gevonden werden in het hostel.

Man vermoordt baby stiefdochter, omdat hij haar Haat…

Moeder van tiener wordt plotseling ziek – dan onthullen medische verslagen het verschrikkelijke familiegeheim.