in

Ze redde een babyvogeltje. Toen de vrouw kanker kreeg, bewees het vogeltje haar een dienst terug.

Een blauwe gaai kwam elke dag terug om de vrouw te bedanken die hem als baby redde. Toen er iets onverwacht gebeurde, was het vogeltje er om haar de liefde en het medeleven te bezorgen dat hijzelf indertijd ook had gekregen.

Dina kreeg te horen dat ze aan eierstokkanker leed. En Gracie de vogel werd een geweldige troost voor haar. “Ik geloof echt dat Gracie medelijden had met mij en voor wat ik doormaakte. En ik denk dat ze me de dienst terug wilde bewijzen. Hij komt binnen om wat met me te praten.”

Lees ook  Een willekeurige jongen geeft deze vrouw op straat een klap en loopt weg. Let goed op de man in de witte trui.

Het vogeltje gaf de familie moed en kracht om met de ziekte van Dina om te gaan. “Iedereen heeft z’n eigen band met Gracie en hij hielp elk van ons door deze moeilijke tijden”, vertelt Dina. “Het leek wel alsof hij wist wat elk van ons nodig had”, voegt de vrouw er nog aan toe.

Lees ook  Er is een heftruck nodig om deze vrouw uit huis te krijgen. Nu, 15 jaar later, is ze volledig getransformeerd!

Gelukkig is Dina nu kankervrij, maar Gracie komt het gezin nog elke dag bezoeken. De familie van Gracie zal hem eeuwig dankbaar zijn.

“Een beschermengel kan in elke vorm verschijnen. Ik had nooit gedacht dat de mijne in deze vorm zou opduiken, in de vorm van een blauwe gaai. Dat is wel zeker.”

Bekijk de emotionele video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

De overlevingskansen van deze baby waren érg klein nadat hij geboren werd met een half hart, maar dan gebeurt dit

Lekker loeren: zo ziet de knappe Jack Snyder uit As The World Turns er nu uit!