in

Ze plaatst in het geheim een camera om haar nieuwe babysitter in de gaten te houden. Wat ze vastlegt? Hier gaat mijn bloed van koken!

Babysitten is een grote verantwoordelijkheid.

Je zou denken dat babysitters de baan kiezen omdat ze gewoon erg van kinderen houden. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ik zo van slag raak als ik hoor van verzorgers die totaal geen affectie met kinderen of wat dan ook hebben. Tiffany Field is een alleenstaande moeder van Luke, een jongen die lijdt aan het syndroom van down.

In de zomer van 2016 besloot Tiffany een verzorgster in te huren om op Luke te passen. Niet lang daarna merkte ze vreemde veranderingen aan het gedrag van Luke. Om erachter te komen wat er aan de hand was besloot ze een verborgen camera op de hangen in het huis.

Lees ook  Temptation-verleidster Daniëlle opgenomen in ziekenhuis

Maar toen ze de beelden terugkeek, was Tiffany geshockeerd van wat ze te zien kreeg op de videobeelden.

Er was duidelijk te zien hoe de ingehuurde verzorgster de 4-jarige Luke aan de lopende band mishandelde.

Om te beginnen trok de vrouw Luke meerdere malen aan zijn benen, en schold hem uit voor de meest verschrikkelijke dingen. Ze gaat zelfs op de jongen zitten terwijl ze hem omkleed.

Lees ook  Maak kennis met het onbekende maar minstens net zo knappe zusje van Yolanthe Cabau

De beelden zijn op z’n zachts gezegd shockerend.

Tiffany twijfelde geen moment en belde de politie. De verzorgster werd niet lang daarna gearresteerd en aangeklaagd wegens mishandeling.

Gelukkig besloot Tiffany snel stappen te ondernemen met het ophangen van de camera. Wij hopen dat deze vreselijke vrouw nooit meer in de buurt van een kind mag komen.

Tandarts laat met schokkende foto’s zien wat alcohol met je tanden doet

Man checkt de prachtige kont van een dame en wordt dan betrapt door haar vriend