in

Ze pakt haar baby bij z’n armen vast en doet dan DIT. Ronduit belachelijk!

Je zou denken dat “baby yoga” heel lief en heel zachtaardig is. Maar over dit filmpje ontstaat een enorme discussie. Deze vrouw doet in het onderstaande filmpjeyoga met haar kind. Het ziet er echt heel pijnlijk en vooral verschrikkelijk uit! De 51-jarige Lena Fokina is een gecertificeerde yoga instructeur in Rusland, maar er ontstaat veel discussie over de vraag of dit kindermishandeling is.

Lees ook  Echtpaar heeft één dochter. Maar als mama opnieuw zwanger wordt, hadden ze DIT nooit verwacht …

Volgens Fokina zijn de lichamen van de baby’s juist gemaakt om zo wild mee te bewegen. Het zou de bouw van het kindje moeten versterken. Maar 9/10 ouders zien hier de positieve voordelen niet van in, het is bizar. De vrouw pakt de baby bij de ledematen en gaat ermee zwaaien. Bekijk zelf de video hieronder:

Lees ook  Heb je last van blaren? Dan zul je verbaast zijn hoe makkelijk en effectief dit middel werkt!

Wat vind jij van deze vorm van yoga, is het gewone yoga of een ernstige vorm van kindermishandeling? Laat je mening achter in de reacties hieronder, we zijn erg benieuwd. Vergeet niet om dit bericht te delen met iedereen die je kent!

De jonge vrouw staat onder de douche en merkt dat er iets in haar mond beweegt. Als ze in de spiegel kijkt, begint ze te schreeuwen

Ze was doodsbang om in het openbaar te zingen, maar haar auditie verblufte Simon volledig