in

Ze lijken een gelukkig koppeltje, maar achter deze foto gaat een pijnlijke waarheid schuil

Rijkdom is relatief voor Tina Moore en Thomas Mason. De twee zijn allebei dakloos, maar vonden toch de liefde bij elkaar. Hun geluk werd echter drastisch verstoord.

Het dakloze koppeltje overnacht in een tentje in Kent, maar ’s nachts werden ze brutaal aangevallen door enkele mannen. Tina werd uit het tentje gesleurd en daders dreigden haar brutaal te verkr*chten. Intussen werd Thomas hevig toegetakeld door de daders die hem hevige klappen uitdeelden.

Lees ook  Voel je je duizelig? Artsen delen een eenvoudige en effectieve manier om binnen enkele seconden van dat gevoel af te komen

Nadat de daders als wilde beesten tekeer waren gegaan, lieten ze Tina en haar partner met ernstige verwondingen achter. Tina was op het moment van de feiten zwanger. Door de tragische situatie heeft ze nu een miskraam gekregen. Het koppel reageert verslagen.

“Er lag overal bloed”, vertelt Thomas aan de politie. “We waren zo bang. We wisten niet wie die mannen waren.” De politie heeft nu drie mannen aangehouden. De zaak wordt momenteel nog verder onderzocht.

Lees ook  Man die Chiel (16) doodreed wil lagere straf: 'Kun je je voorstellen hoe dit voor de nabestaanden is?’

Ouders ontdekken de waarheid achter de dood van hun zoon: Dit is de reden waarom hij dood is

Ouders doen erg verontrustende ontdekking na de dood van hun 19-jarige dochter Ivana: “Dit is het allerergste”