in

Ze lijdt aan alopecia en is kaal. Dan besluit een jongen zijn haar twee jaar te laten groeien voor een pruik.. Wat een prachtig mens!

De meeste jongens van 10-jaar investeren hun tijd in videospelletjes, sport en hobby’s waar ze van houden. Maar dat geldt niet voor de 10-jarige Tyler Boone.

De laatste twee jaar heeft hij gespendeerd om zijn haar te laten groeien. Dit deed hij omdat hij graag een pruik wilde maken voor zijn goede vriendin, de 12-jarige Gabby Ruiz. Tijdens dit process heeft hij veel doorstaan. Hij werd vooral heel erg gepest omdat hij op een meisje zou lijken volgens een paar van zijn klasgenoten.

Met een lach op zijn gezicht vertelt Tyler aan ABC News: “Ik ben eraan gewend geraakt. Ik wil Gabby gewoon gelukkig maken.” Twee jaar geleden ontmoetten ze elkaar. Sindsdien zijn ze beste vrienden geworden!

Lees ook  Somalisch meisje (10) overlijdt na besnijdenis, toch blijft vader de ingreep verdedigen

Toen Gabby 4-jaar oud was werd ze vastgesteld met Alopecia areata, een aandoening die kaalheid veroorzaakt. Over de jaren heen heeft ze al talloze behandelingen geprobeerd, zonder succes.

Op 29 December 2016 kwamen Gabby, Tyler en hun families bijeen voor het grote moment. De twee beleefden de tijd van hun leven terwijl ze zich opmaakten voor het grote knipmoment. Gabby mocht persoonlijk het haar van Tyler afknippen. Het haar zal gedoneerd worden aan een organisatie die een prachtige pruik voor Gabby zal maken.

Lees ook  Mark Rutte is eruit: hij wil door als VVD-lijsttrekker en premier

Gabby en Tyler hebben de standaard gezet over de essentie van echte vriendschap. “Hij is een geweldig persoon. Ik had me geen betere vriend kunnen wensen,” vertelt Gabby.

Na Tyler’s grote knipbeurt kreeg hij zelf ook nog een knipbeurt om zijn kapsel weer helemaal goed te maken. Een prachtig mens met een hart van goud als je het mij vraagt.

Haar vader overleed in 2007. Negen jaar later is iedereen geshockeerd als ze zien wie voor het graf staat!

Nieuwe beelden verschenen: 80 jarige man deelt het bed met een 12 jarig meisje terwijl familie leden toekijken