in

Ze leeft al 14 jaar van overheidssteun en vindt dat ze daar recht op heeft. Nu stelt ze een eis die woede opwekt.

De tabloid The Daily Mail uit het VK bracht verslag uit over het verhaal van Anna Broom. Een 33-jarige vrouw die al 14 jaar van overheidssteun leeft. Nu ze haar droomman heeft leren kennen, eist ze van de belastingbetalers dat ze haar droomhuwelijk zouden betalen. Ze vraagt 7.000 Britse pond om haar huwelijk te betalen.

De dingen die op haar verlanglijstje staan? Een designer trouwjurk, champagne voor de gasten en een paardenkar naar de ceremonie, die in een Engels kasteel zou moeten plaatsvinden. Ze hoopt ook op nog wat extra’s voor haar huwelijksreis naar Mexico.

Lees ook  Het stel wordt betrapt terwijl ze s*ks hebben in het park – de straf van de rechter is briljant

Broom zegt: “Al van mijn 12 jaar droom ik ervan om een bruid te zijn. Ik verdien een sprookjeshuwelijk en een feest in een kasteel. Maar ik kan me het niet veroorloven omdat ik te dik ben om te werken.”

Toen Broom 19 jaar oud was leed ze aan een depressie en rugklachten. Dat werd nog erger door haar eetstoornis die ze in de daaropvolgende jaren ontwikkelde.

Lees ook  Vader geeft gehandicapte dochter drugs: Het resultaat is BIZAR!

Vind jij dat deze dame overheidssteun verdient? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Grappig verhaal: Op zijn sterfbed onthult deze oude man zijn grote geheim.

Vader komt dochter bij ex-vrouw ophalen: Wat ze heeft opgenomen met haar telefoon is verschrikkelijk!