in

Ze lachten haar uit om haar gebit: Kijk nu eens! Het is moeilijk te geloven dat het hetzelfde meisje is

Jarenlang werd de 14-jarige Ellie Jones uit Amerika gepest om haar gebit. Ellie heeft een onderontwikkelde kaak en kan daar niks aan doen. Toch vonden klasgenoten het nodig om het leven voor haar zuur te maken. Elke dag werd ze op school gepest en wilde niemand met haar omgaan.

Haar misvormde kaak zorgde er niet alleen voor dat ze eenzaam was, maar ook dat haar tanden allemaal scheef stonden en fysieke pijn veroorzaakten. Haar jeugd veranderde compleet in een nachtmerrie. Haar orthodontist kwam er op een gegeven moment achter dat haar kaak niet gegroeid was sinds ze 8 jaar oud was.

Lees ook  Artsen geven de baby geen schijn van kans. 26 jaar later zorgt de vrouw met deze foto voor furore.

Zeker zes jaar moest Ellie chirurgie ondergaan om haar kaak te verbeteren, want als ze dat niet zou doen zou het pesten nooit stoppen. Jarenlang zou Ellie naar kaakchirurg ‘Hickman en Woolley’ gaan om haar kaak te repareren.

Gelukkig zette ze door en mag ze nu genieten van een prachtige glimlach. Nu Ellie is gegroeid in een zelfbewuste jonge vrouw wil ze andere slachtoffers van pesten stimuleren om nooit op te geven.

Lees ook  Ouders rijden met hun te vroeg geboren baby naar huis. Als ze omkijken zien ze iets WONDERBAARLIJKS!

Omdat haar pesters haar niet langer neerhalen, is Ellie Jones helemaal opgebloeid. Ze heeft zelfvertrouwen en doet inmiddels aan danslessen. Vind jij ook dat pesten moet stoppen? Deel dan dit bericht door !

Ismail Ilgun bedreigt door vloggers met automatische wapens! BEELDEN!

Man stuit op jankende Rottweiler, maar wat hebben ze met zijn NEUS GEDAAN?