in

Ze laat haar zoontje diverse klusjes in het huis doen. De reden hiervoor is een belangrijke les die IEDEREEN zou moeten weten!

Nikkole is een alleenstaande moeder van twee kinderen. Ze doet haar uiterste best om haar 6-jarige zoon en pasgeboren dochter de beste versie van henzelf te laten worden.

Onlangs postte Nikkole een foto op het internet waarop te zien is hoe haar zoon een aantal huishoudelijke klusjes voor haar opknapt. De nog jonge moeder gelooft dat ze haar kinderen moet opvoeden met het idee dat klusjes en huiswerk absoluut niet alleen voor vrouwen is. “Ik wil er gewoon voor zorgen dat hij opgroeit tot iemand die zichzelf kan onderhouden en niet lui is,” vertelt Nikkole aan ABC News. “Hij zal opgroeien tot een hardwerkende man. Je kan dat niet hebben als je niet al op jonge leeftijd begint met kleine klusjes.”

Lees ook  58-jarige Rick neemt ontslag nadat hij 22-jarige collega Alyssa ontmoet op Tinder

Nikkole heeft ook al een plan uitgestippeld voor haar pasgeboren dochtertje. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld hoe je een autoband moet vervangen. Nikkole neemt al vanaf het begin de moeder en vaderrol op zich bij de opvoeding van haar kinderen.

“Ik heb hem leren sporten en geleerd hoe hij zijn eigen maaltijd kan maken,” aldus Nikkole.

Toen Nikkole haar foto’s deelde op sociale media, kreeg deze al snel wereldwijde aandacht.

“Ik leer mijn zoon hoe hij moet koken en klusjes moet doen,” schrijft Nikkole op Facebook. “Waarom? Omdat deze klusjes absoluut niet alleen voor vrouwen is.”

“Misschien wordt hij op een dag een alleenstaande man die op zichzelf woont. Dan zal hij echt wel moeten weten hoe hij zijn eigen kleren moet wassen. En desalniettemin wilt hij zijn toekomstige vrouw wel verrassen met een heerlijke maaltijd.”

Lees ook  Meisje pest kankerpatiënte omdat ze kaal is – Maar dan leert haar moeder haar een lesje die ze niet snel zal vergeten

Ooit op een dag zal hij misschien zelf kinderen hebben. Dan zou hij toch echt moeten weten hoe het huis opgeruimd moet worden.”

“Op deze manier leer je je kinderen op een productief persoon te zijn. Je kunt je kinderen met de kleinste dingen de meest belangrijke lessen in het leven meegeven.”

“Dat soort nou eenmaal bij onze tijd. De tijd dat vrouwen alleen maar thuis zaten en de huishoudelijke klusjes opknappen is voorbij.”

“Onthoudt dit ouders, een man die geloofd dat hij geen klusjes hoeft te doen is een man die niet beter weet.”

Hartverscheurend moment: toegewijd paar was 62 jaar met elkaar getrouwd, maar wordt nu gedwongen te scheiden

Dit militairendieet zorgt ervoor dat je 5 kilo in slechts 3 dagen afvalt!